Рецепт Закуска по-празький фото

Закуска по-празький
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ситну, апетитну, дуже оригінальну закуску хочу запропонувати вам на замітку. Любіть пробувати щось новеньке з різних кухонь світу? Тоді обов'язково повторіть будинку цей нескладний рецепт.

Опис приготування:

Перед вами покроковий рецепт, як приготувати закуску по-празький. Відварене м'ясо в поєднанні з овочами і пікантною заправкою - це чудова ідея. Блюдо виходить ніжним, оригінальним і точно урізноманітнює ваше щоденне або навіть святкове меню.

  • Яловичина - 300 грам (нежирна)
  • Сирок Плавлений - 100 грам
  • Зелений горошок - 50 грам (консервований)
  • Цибулина - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Зелень - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1/2 Ст. Ложки (за смаком)
  • Сіль, перець і цукор - За смаком
  • Часник - За смаком
1
Яловичину вимийте, відваріть до готовності і остудіть.
2
Очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулю.
3
Наріжте смужками м'ясо, солодкий перець і помідор.
4
У глибокому салатнику з'єднайте овочі і м'ясо. Додайте зелений горошок і тертий плавлений сирок.
5
Для приготування заправки з'єднайте рослинна олія, гірчицю, оцет, подрібнений часник, зелень. Додайте сіль, перець і щіпку цукру.
6
Вилийте заправку в салатник і дуже акуратно перемішайте.
Усе, закуска по-празький може бути подана до столу.
Смачного!

Схожі рецепти