Закуска по-празький
(покроковий рецепт з фото)
Ситну, апетитну, дуже оригінальну закуску хочу запропонувати вам на замітку. Любіть пробувати щось новеньке з різних кухонь світу? Тоді обов'язково повторіть будинку цей нескладний рецепт.
Перед вами покроковий рецепт, як приготувати закуску по-празький. Відварене м'ясо в поєднанні з овочами і пікантною заправкою - це чудова ідея. Блюдо виходить ніжним, оригінальним і точно урізноманітнює ваше щоденне або навіть святкове меню.
- Яловичина - 300 грам (нежирна)
- Сирок Плавлений - 100 грам
- Зелений горошок - 50 грам (консервований)
- Цибулина - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Зелень - 1 щіпка
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1/2 Ст. Ложки (за смаком)
- Сіль, перець і цукор - За смаком
- Часник - За смаком
1
Яловичину вимийте, відваріть до готовності і остудіть.
2
Очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулю.
3
Наріжте смужками м'ясо, солодкий перець і помідор.
4
У глибокому салатнику з'єднайте овочі і м'ясо. Додайте зелений горошок і тертий плавлений сирок.
5
Для приготування заправки з'єднайте рослинна олія, гірчицю, оцет, подрібнений часник, зелень. Додайте сіль, перець і щіпку цукру.
6
Вилийте заправку в салатник і дуже акуратно перемішайте.
Усе, закуска по-празький може бути подана до столу.
Смачного!
Усе, закуска по-празький може бути подана до столу.
Смачного!