Рецепт Закуска по-празький фото

Закуска по-празький
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю

Ситну, апетитну, дуже оригінальну закуску хочу запропонувати вам на замітку. Любіть пробувати щось новеньке з різних кухонь світу? Тоді обов'язково повторіть будинку цей нескладний рецепт.

Перед вами покроковий рецепт, як приготувати закуску по-празький. Відварене м'ясо в поєднанні з овочами і пікантною заправкою - це чудова ідея. Блюдо виходить ніжним, оригінальним і точно урізноманітнює ваше щоденне або навіть святкове меню.

  • Яловичина - 300 грам (нежирна)
  • Сирок Плавлений - 100 грам
  • Зелений горошок - 50 грам (консервований)
  • Цибулина - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Зелень - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1/2 Ст. Ложки (за смаком)
  • Сіль, перець і цукор - За смаком
  • Часник - За смаком
1
Яловичину вимийте, відваріть до готовності і остудіть.
2
Очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулю.
3
Наріжте смужками м'ясо, солодкий перець і помідор.
4
У глибокому салатнику з'єднайте овочі і м'ясо. Додайте зелений горошок і тертий плавлений сирок.
5
Для приготування заправки з'єднайте рослинна олія, гірчицю, оцет, подрібнений часник, зелень. Додайте сіль, перець і щіпку цукру.
6
Вилийте заправку в салатник і дуже акуратно перемішайте.
Усе, закуска по-празький може бути подана до столу.
Смачного!

Схожі рецепти