Закуска до горілочки
(покроковий рецепт з фото)
Закуска підійде не тільки до горілочки, але і просто для фуршетного або святкового столу. Ідея таких "бутербродиков" не нова, але все-таки раджу ознайомитися і з моїм рецептом! Це смачно!
Закуска дуже бюджетна, але і дуже смачна! І, все-таки, якщо Ви хочете зробити більш вишуканий варіант, то сміливо замінюйте оселедець на слобосоленую червону рибку і прикрашайте її часточкою лимона, а крем-основу готуйте з вершкового сиру з додаванням пряних трав.
- Хліб - 8 скибочок
- Оселедець - 100 грам
- Буряк - 300 грам (варена)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
1. З скибочок хліба виріжте кола за допомогою склянки.
2. Обсмажте з двох сторін з додаванням олії. Викладіть на паперовий рушник.
3. Буряк відваріть, Чистий і натрію Терк.
4. Додати сіль, додайте подрібнений часник і майонез. Перемішайте.
5. На гуртки хліба викладете бурякову масу.
6. Зверху покладіть по шматочку оселедця.
7. І по колечку лука.
8. Смачного!