Закачування огірків з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Любителям овочевих заготовок пропоную цікавий варіант, як приготувати закачування огірків з кабачками. Пікантні і ароматні, огірочки з кабачками виходять просто клас!
Різноманітність в домашні заготовки внесе цей простий рецепт закачування огірків з кабачками. Це дуже вдале асорті, яке прекрасно просочується ароматами маринаду. Прянощі та інші добавки можна використовувати в будь-якій кількості і в самих різних поєднаннях.
- Кабачки - 2 кілограма
- Огірки - 2 кілограма
- Сіль - 2 Ст. Ложки (з 1 літр води)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків (на літрову баночку)
- Прянощі - 1 За смаком (кріп, петрушка, естрада, перець, гвоздика, листя ягід і хрону)
1. У приготуванні закачування огірків з кабачками можна в будь-яких пропорціях використовувати овочі, які вам до смаку.
2. Овочі як слід вимийте, потомм дайте їм трохи обсохнути. Видаліть хвостики. Паралельно простерилизуйте банки і кришки.
3. Розкладіть овочі по банкам. Великі кабачки можна нарізати тонкими смужками або великими шматочками, а може навіть кільцями.
Можна зробити в будь-яких варіаціях за кількістю овочів в одній банці.
Можна зробити в будь-яких варіаціях за кількістю овочів в одній банці.
4. Доведіть до кипіння воду, залийте в банки. Накрийте їх кришками і залиште на пару хвилин. Потім акуратно злийте воду і знову залийте окропом.
5. Після другого разу злийте воду повністю і накрийте банки кришками.
6. Поки овочі наполягають, підготуйте зелень і прянощі. Варіантів, як зробити закачування огірків з кабачками ароматної і смачної, - маса, так що можна імпровізувати.
Часник очистіть і розкладіть по банках.
8. Підготуйте чисту воду для маринаду. Поставте її на вогонь, додайте сіль і цукор. Після закипання викладіть в каструлю прянощі, provara про 7-10 хвилин.
9. Овочі залийте киплячим маринадом і закатати. Укутайте теплою ковдрою, поставивши банки вниз кришками. Після охолодження закачування огірків з кабачками в домашніх умовах може відправлятися в темне і прохолодне місце.