Юшка з сьомги з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Скандинавська кухня відрізняється великою кількістю варіантів рибних супів. Відмінна риса - поєднання червоного філе з молочними продуктами. Виходить ніжне блюдо з вершковим смаком, як це.
Якщо ви звикли до звичайної вусі, то цей варіант здасться вам незвичайним. Але спробувавши його раз, ви зрозумієте наскільки добре підібрані інгредієнти. Так що обов'язково прочитайте про те, як приготувати юшку з сьомги з вершками. Ароматний суп вариться легко, а результат сподобається багатьом.
- Лосось - 500 грам (хребет)
- Вершки - 200 мілілітрів
- Картопля - 5 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Кріп - 0, 5 пучка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Вода - 2-3 літрів
Картопля промийте, почистіть і наріжте кубиками. Надішліть його варитися в каструлю з закипаючою водою.
Цибулю дрібно наріжте. Обсмажте його до м'якості в олії на сковороді. Потім перекладіть до картоплі. Варіть разом 15 хвилин.
Через цей час додайте в суп рибу.
Коли риба звариться (близько 15 хвилин), дістаньте її з юшки.
У суп додайте дрібно нарізаний кріп, сіль, перець і влийте вершки.
Лосось філе відділів кісток. Додайте шматочки риби в порційні тарілки з юшкою. Смачного!