Рецепт Юшка з осетрини фото

Юшка з осетрини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Осетер
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Супи, Вуха

Якщо ви любите наваристі, насичені рибні супи, то обов'язково подивіться на цей простий варіант приготування юшки з осетрини. Чудова ідея на обід в домашніх умовах. Спробувати раджу!

Рецептів юшки існує досить багато. Що стосується овочів, спецій, а також крупи, то тут можна експериментувати. В даному випадку в супі крім риби ще пшоно і помідори, але при бажанні ви можете додати картоплю або інші овочі, які вам подобаються.

  • Осетер - 1 штука
  • Корінь і овочі для бульйону - За смаком (цибуля, морква, селера, пастернак, лавровий лист, Braai, базилік)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Пшоно - 1/2 склянки
  • Помідори - 200 грам
юшка з осетрини - фото крок 1
1. Рибу вимийте, обдайте окропом і очистіть.
юшка з осетрини - фото крок 2
2. Голову, плавники, хвіст відправте в каструлю і залийте водою.
юшка з осетрини - фото крок 3
3. Очистіть овочі, коріння і додайте в бульйон. Додати сіль за смаком, поперчіть і варіть на повільному вогні близько 40 хвилин.
юшка з осетрини - фото крок 4
4. Після акуратно дістаньте овочі та рибні обрізки, штам бульйон. Знову поставте на вогонь.
юшка з осетрини - фото крок 5
5. Всипте промите пшоно і варіть на середньому вогні хвилин 20.
юшка з осетрини - фото крок 6
6. Рибку наріжте невеликими порційними шматочками.
юшка з осетрини - фото крок 7
7. Вимийте помідори. Викладіть осетра в бульйон, варіть хвилин 10. Для 3-4 хвилини до кінця додайте помідори.
юшка з осетрини - фото крок 8
8. Перед подачею можна додати свіжу зелень.
Смачного!

Схожі рецепти