Юшка з осетрини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите наваристі, насичені рибні супи, то обов'язково подивіться на цей простий варіант приготування юшки з осетрини. Чудова ідея на обід в домашніх умовах. Спробувати раджу!
Рецептів юшки існує досить багато. Що стосується овочів, спецій, а також крупи, то тут можна експериментувати. В даному випадку в супі крім риби ще пшоно і помідори, але при бажанні ви можете додати картоплю або інші овочі, які вам подобаються.
- Осетер - 1 штука
- Корінь і овочі для бульйону - За смаком (цибуля, морква, селера, пастернак, лавровий лист, Braai, базилік)
- Сіль і перець - За смаком
- Пшоно - 1/2 склянки
- Помідори - 200 грам
1. Рибу вимийте, обдайте окропом і очистіть.
2. Голову, плавники, хвіст відправте в каструлю і залийте водою.
3. Очистіть овочі, коріння і додайте в бульйон. Додати сіль за смаком, поперчіть і варіть на повільному вогні близько 40 хвилин.
4. Після акуратно дістаньте овочі та рибні обрізки, штам бульйон. Знову поставте на вогонь.
5. Всипте промите пшоно і варіть на середньому вогні хвилин 20.
6. Рибку наріжте невеликими порційними шматочками.
7. Вимийте помідори. Викладіть осетра в бульйон, варіть хвилин 10. Для 3-4 хвилини до кінця додайте помідори.
8. Перед подачею можна додати свіжу зелень.
Смачного!
Смачного!