Рецепт Юшка з осетрини фото

Юшка з осетрини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Осетер
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Супи , Вуха
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Якщо ви любите наваристі, насичені рибні супи, то обов'язково подивіться на цей простий варіант приготування юшки з осетрини. Чудова ідея на обід в домашніх умовах. Спробувати раджу!

Опис приготування:

Рецептів юшки існує досить багато. Що стосується овочів, спецій, а також крупи, то тут можна експериментувати. В даному випадку в супі крім риби ще пшоно і помідори, але при бажанні ви можете додати картоплю або інші овочі, які вам подобаються.

  • Осетер - 1 штука
  • Корінь і овочі для бульйону - За смаком (цибуля, морква, селера, пастернак, лавровий лист, Braai, базилік)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Пшоно - 1/2 склянки
  • Помідори - 200 грам
юшка з осетрини - фото крок 1
1. Рибу вимийте, обдайте окропом і очистіть.
юшка з осетрини - фото крок 2
2. Голову, плавники, хвіст відправте в каструлю і залийте водою.
юшка з осетрини - фото крок 3
3. Очистіть овочі, коріння і додайте в бульйон. Додати сіль за смаком, поперчіть і варіть на повільному вогні близько 40 хвилин.
юшка з осетрини - фото крок 4
4. Після акуратно дістаньте овочі та рибні обрізки, штам бульйон. Знову поставте на вогонь.
юшка з осетрини - фото крок 5
5. Всипте промите пшоно і варіть на середньому вогні хвилин 20.
юшка з осетрини - фото крок 6
6. Рибку наріжте невеликими порційними шматочками.
юшка з осетрини - фото крок 7
7. Вимийте помідори. Викладіть осетра в бульйон, варіть хвилин 10. Для 3-4 хвилини до кінця додайте помідори.
юшка з осетрини - фото крок 8
8. Перед подачею можна додати свіжу зелень.
Смачного!

Схожі рецепти