Рецепт Юшка з форелі фото

Юшка з форелі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Форель
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, Корисний обід
Супи, Вуха

Вуха - прекрасне російське блюдо, володіє не тільки вражаючими смаковими якостями, але і корисними властивостями. Приготована з такої риби, як форель, вуха стає ще більш цінною!

Форель - дуже цінна для нашого організму риба. Вона багата вітамінами і корисними речовинами, такими як фосфор, йод, цинк, калій і т.Д. Форель постачає організму будматеріал для клітин головного мозку, зводить до мінімуму розвиток атеросклерозу, підвищує працездатність і усуває млявість. Користь цієї риби просто неоціненна, тому варто частіше вживати її в їжу. У зв'язку з цим, розглянемо рецепт приготування юшки з форелі.

  • Форель - 400 грам
  • Картопля - 800 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лавровий лист - За смаком
  • Зелень - За смаком (петрушка, кріп)
  • Чорний перець - За смаком (в горошинах)
  • Сіль - За смаком
юшка з форелі - фото крок 1
1. Воду ставимо на вогонь. Тим часом чистимо і нарізаємо невеликими кубиками картоплю.
юшка з форелі - фото крок 2
2. Морква нарізаємо кружечками або кубиками.
юшка з форелі - фото крок 3
3. Потім дрібно нарізаємо цибулю.
юшка з форелі - фото крок 4
4. Подрібнюємо зелень.
юшка з форелі - фото крок 5
5. Коли вода закипить, кладемо в каструлю морква, цибуля, картопля і зелень. Варимо до майже повної готовності картоплі.
юшка з форелі - фото крок 6
6. Далі ретельно чистимо і промиваємо рибу. Кладемо її в каструлю до овочів. Також додаємо лавровий лист і кілька Горошків чорного перцю, солимо. Варимо до готовності. Слідкуйте за тим, щоб вода не кипіла дуже сильно. Юшку потрібно варити на повільному вогні, щоб кипіння було ледь помітним.
юшка з форелі - фото крок 7
7. У готову юшку можна додати подрібнений часник і шматочок вершкового масла - це додасть їй особливий смак. Коли юшка звариться, вимкніть плиту і дайте їй настоятися хвилин 15. Після цього можна розливати страву по тарілках і подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти