Яйця «Parmante»
(покроковий рецепт з фото)
Запрошую приготувати яйця "пармантье" - смачне і просте блюдо з найдоступніших продуктів. Його можна приготувати в порційних формочках або в загальній сковороді - ідеально для всієї родини!
Antoine Конт Parmante - перша людина Франції, який не тільки оцінив картопля по заслугах, але і домігся, щоб картопля отримав визнання серед французів. Блюдо незважаючи на всю свою простоту дуже смачне і ідеально підійде для трапези всієї родини. Їдять його з задоволенням і діти, і дорослі!
- Картопля - 700 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Молоко - 70 мілілітрів
- Яйця - 5 штук
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Горіх мускатний - За смаком
- Зелень - За смаком
Картопля наріжте і відваріть в воді до готовності. З готового картоплі злийте відвар, додайте шматочок вершкового масла і гаряче молоко. Посоліть і поперчіть за смаком.
У сметану додайте перець і мускатний горіх.
Чайною ложкою зробіть невеликі поглиблення для яєць і змастіть всю поверхню сметаною.