Рецепт Яйця «Parmante» фото

Яйця «Parmante»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Картопля, Яйця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На сніданок
Гарячі страви

Запрошую приготувати яйця "пармантье" - смачне і просте блюдо з найдоступніших продуктів. Його можна приготувати в порційних формочках або в загальній сковороді - ідеально для всієї родини!

Antoine Конт Parmante - перша людина Франції, який не тільки оцінив картопля по заслугах, але і домігся, щоб картопля отримав визнання серед французів. Блюдо незважаючи на всю свою простоту дуже смачне і ідеально підійде для трапези всієї родини. Їдять його з задоволенням і діти, і дорослі!

  • Картопля - 700 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Молоко - 70 мілілітрів
  • Яйця - 5 штук
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Горіх мускатний - За смаком
  • Зелень - За смаком
яйця
Картопля наріжте і відваріть в воді до готовності. З готового картоплі злийте відвар, додайте шматочок вершкового масла і гаряче молоко. Посоліть і поперчіть за смаком.
яйця
У сметану додайте перець і мускатний горіх.
яйця
Чайною ложкою зробіть невеликі поглиблення для яєць і змастіть всю поверхню сметаною.
яйця

Схожі рецепти