Рецепт Яйця «Parmante» фото

Яйця «Parmante»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Картопля , Яйця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запрошую приготувати яйця"Пармантье" - смачне і просте блюдо з найдоступніших продуктів. Його можна приготувати в порційних формочках або в загальній сковороді - ідеально для всієї родини!

Опис приготування:

Antoine Конт Parmante - перша людина Франції, який не тільки оцінив картопля по заслугах, але і домігся, щоб картопля отримав визнання серед французів. Блюдо незважаючи на всю свою простоту дуже смачне і ідеально підійде для трапези всієї родини. Їдять його з задоволенням і діти, і дорослі!

  • Картопля - 700 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Молоко - 70 мілілітрів
  • Яйця - 5 штук
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Горіх мускатний - За смаком
  • Зелень - За смаком
яйця & Quot; Parmante
Підготуйте всі інгредієнти.
яйця & Quot; Parmante
Картопля наріжте і відваріть в воді до готовності. З готового картоплі злийте відвар, додайте шматочок вершкового масла і гаряче молоко. Посоліть і поперчіть за смаком.
яйця & Quot; Parmante
Швидко все збийте міксером до однорідного стану. Картопляне пюре не повинно бути рідким.
яйця & Quot; Parmante
У сметану додайте перець і мускатний горіх.
яйця & Quot; Parmante
Форму для запікання змастіть маслом і викладіть картопляне пюре. Розрівняйте пюре ложкою.
яйця & Quot; Parmante
Чайною ложкою зробіть невеликі поглиблення для яєць і змастіть всю поверхню сметаною.
яйця & Quot; Parmante
Акуратно в поглиблення вбийте яйця, не пошкодивши жовток.
яйця & Quot; Parmante
Посоліть і поперчіть яйця за смаком і запечіть в духовці при 200 градусах близько 10-20 хвилин до бажаної готовності жовтків. Яйця "Parmante" готові. Посипте все будь свіжою зеленню і подавайте блюдо до столу.
яйця & Quot; Parmante
Смачного!

Схожі рецепти