Цибульний суп «Parmante»
(покроковий рецепт з фото)
Цибулевий суп "пармантьє" - це популярний французький крем-суп, обов'язковими інгредієнтами якого є цибуля, картопля і, звичайно ж, вершки. Обов'язково приготуйте такий суп, вам сподобається.
Ідеальним для супу Пармантье є цибуля-порей, але підійде також цибулю-шалот, ріпчаста цибуля і навіть червоний лук. Додатково в суп можна додавати і інші інгредієнти, особливо добре підійде цвітна капуста, вона додасть супу легку текстуру і особливий м'який смак. Цибульний суп, як на мене, дуже літній і легкий. Їсти його одне задоволення! Готується він просто і досить швидко, тому вам довго не доведеться стояти біля плити - склали всі овочі в каструлю, водою залили, на вогонь поставили і пішли відпочивати. Заманливо? дивіться, як приготувати цибульний суп "парманьте" .
- Картопля - 2-3 штук
- Лук-пориста - 250 грам
- Кольорова капуста - 200 грам
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Всі овочі очистіть і промийте під проточною водою.
Зелена цибуля поріжте кружечками, картопля поріжте невеликими кубиками (так він швидше звариться).
Складіть цибуля-порей та картоплю в каструлю. Туди ж покладіть цвітну капусту, розділену на дрібні суцвіття. Додайте сіль, спеції за смаком, будь-яку зелень, наприклад петрушку, Зелена цибуля, розмарин і т. d.
Залийте овочі водою, щоб покрила їх, і відправте на вогонь. Варіть 30-40 хвилин, щоб всі овочі стали м'якими.
Вийміть зелень і пюріруйте суп блендером.
Потім влийте вершки і перемішайте. Кількість вершків можете варіювати, залежно від того, який густоти суп ви хочете отримати.
Готовий суп "пармантье" подавайте в невеликій піалі, прикрасивши зеленою цибулею. Смачного!