Рецепт Цибульний суп «Parmante» фото

Цибульний суп «Parmante»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Капуста , Картопля , Вершки , Цибуля , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цибулевий суп"Пармантьє" - це популярний французький крем-суп, обов'язковими інгредієнтами якого є цибуля, картопля і, звичайно ж, вершки. Обов'язково приготуйте такий суп, вам сподобається.

Опис приготування:

Ідеальним для супу Пармантье є цибуля-порей, але підійде також цибулю-шалот, ріпчаста цибуля і навіть червоний лук. Додатково в суп можна додавати і інші інгредієнти, особливо добре підійде цвітна капуста, вона додасть супу легку текстуру і особливий м'який смак. Цибульний суп, як на мене, дуже літній і легкий. Їсти його одне задоволення! Готується він просто і досить швидко, тому вам довго не доведеться стояти біля плити - склали всі овочі в каструлю, водою залили, на вогонь поставили і пішли відпочивати. Заманливо? дивіться, як приготувати цибульний суп"Парманьте" .

  • Картопля - 2-3 штук
  • Лук-пориста - 250 грам
  • Кольорова капуста - 200 грам
  • Вершки 20% - 100 мілілітрів
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Сіль - За смаком
цибулевий суп
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Всі овочі очистіть і промийте під проточною водою.
цибулевий суп
Зелена цибуля поріжте кружечками, картопля поріжте невеликими кубиками (так він швидше звариться).
цибулевий суп
Складіть цибуля-порей та картоплю в каструлю. Туди ж покладіть цвітну капусту, розділену на дрібні суцвіття. Додайте сіль, спеції за смаком, будь-яку зелень, наприклад петрушку, Зелена цибуля, розмарин і т. d.
цибулевий суп
Залийте овочі водою, щоб покрила їх, і відправте на вогонь. Варіть 30-40 хвилин, щоб всі овочі стали м'якими.
цибулевий суп
Вийміть зелень і пюріруйте суп блендером.
цибулевий суп
Потім влийте вершки і перемішайте. Кількість вершків можете варіювати, залежно від того, який густоти суп ви хочете отримати.
цибулевий суп
Готовий суп"Пармантье" подавайте в невеликій піалі, прикрасивши зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти