Рецепт Ямайська курка каррі фото

Ямайська курка каррі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Каррі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Пряна курка каррі зі спеціями неодмінно сподобається любителям гострих страв. Спробуйте!

Опис приготування:

У великій каструлі нагрійте масло на середньому вогні. Натріть курку сіллю і перцем.

Обсмажте курку до коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку. Покладіть в тарілку.

Зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю, часник, кмин, каррі, кмин, 1/2 склянки води і сіль. Гасити, поки цибуля не розм'якшиться, від 3 до 5 хвилин.

Додати моркву, кокосове молоко, 1/2 склянки води і курку разом з соками, які виникли після її смаження. Доведіть до кипіння.

Зняти з вогню і перемішати з горошком.

Подавати з соусом каррі.


  • Рослинної олії - 2 Ст. Ложки
  • Курячої грудки без шкіри і кісток- 4 штуки
  • Середній цибулю, нарізаний - 1 штука
  • Сіль і мелений перець - 1 За смаком
  • Зубчик часнику - 1 штука
  • Меленого кмину - 1 Чайна ложка
  • Порошку каррі - 3 Ст. Ложки
  • Сушеного чебрецю - 1/2 чайних ложки
  • Морква, тонко нарізані - 4 штуки
  • Банку кокосового молока - 1 штука
  • Банку горошку- 1 штука
У великій каструлі нагрійте масло на середньому вогні. Натріть курку сіллю і перцем.

Обсмажте курку до коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку. Покладіть в тарілку.

Зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю, часник, кмин, каррі, кмин, 1/2 склянки води і сіль. Гасити, поки цибуля не розм'якшиться, від 3 до 5 хвилин.

Додати моркву, кокосове молоко, 1/2 склянки води і курку разом з соками, які виникли після її смаження. Доведіть до кипіння.

Зняти з вогню і перемішати з горошком.

Подавати з соусом каррі.

Схожі рецепти