Яловичина з зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Ось ще один спосіб, як можна швидко і смачно приготувати м'ясо на вечерю або до обіду. Пропоную вам приготувати яловичину з зеленою цибулею. Ви витратите не більше 20 хвилин.
М'ясо з зеленою цибулею можна подати з гарніром з рису, з гречкою, з картоплею (відварною або пюре), а також з макаронами. Обов'язково збережіть кілька стебел цибулі, щоб прикрасити ними блюдо при подачі. Є м'ясо краще гарячим, тому можна його підігріти, якщо воно вже охололо.
- Яловичина - 200 грам
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Картопляний крохмаль - 0, 5 чайних ложки
- Підсмажене кунжутне масло - 0, 5 чайних ложки
- Картопляний крохмаль - 1/4 чайних ложки
- Устричний соус - 1 Ст. Ложка
- Рисове вино - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Курячий бульйон - 1/4 склянки
- Соєвий соус - 1, 5 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Промийте яловичину і наріжте тонкими скибочками.
2. Додайте в миску м'ясо, устричний соус, рисове вино, кунжутну олію, картопляний крохмаль і чорний перець. Все ретельно перемішайте.
3. Зробіть соус для жаркого, для цього змішайте курячий бульйон, соєвий соус, цукор і картопляний крохмаль в маленькій мисці. Промийте і поріжте уздовж зелена цибуля. Окремо поріжте зелену і білу частину.
4. Розігрійте сковороду на сильному вогні, додайте рослинне масло. Покладіть в сковороду м'ясо і білі частини цибулі.
5. Прожарте яловичину до напівготовності.
6. Додайте раніше приготований соус в сковороду і готуйте, поки він не покриє глазур'ю м'ясо.
7. Посипте зверху зеленою цибулею і зніміть з вогню.
8. Подавайте м'ясо відразу з будь-яким гарніром на вибір.