Рецепт Яловичина в соусі фото

Яловичина в соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Цибуля
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Список смачних і ситних страв на кожен день пропоную поповнити цікавим рецептом. Ніжне м'ясо чудово підійде до будь-якого гарніру і овочам. Прекрасний варіант гарячого для всієї родини. Пробуйте!

Хочу поділитися з вами простий ідеєю, як приготувати яловичину в соусі для тих, хто любить нескладні страви. Крім томатної пасти ви можете використовувати домашній соус або свіжі помідори. Набір спецій тут класичний, але при бажанні ви можете додати улюблені приправи і сушені трави, наприклад.

  • Яловичина - 400 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
яловичина в соусі - фото крок 1
1. Очистіть цибулину і наріжте тонкими півкільцями. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте середніми кубиками.
яловичина в соусі - фото крок 2
2. Викладіть м'ясо з цибулею на сковороду (можна одночасно). Додайте трохи рослинного масла і поставте на вогонь.
яловичина в соусі - фото крок 3
3. Додайте за смаком сіль.
яловичина в соусі - фото крок 4
4. Помішуючи періодично, обсмажуйте на середньому вогні м'ясо до рум'яної скоринки.
яловичина в соусі - фото крок 5
5. Додайте на сковороду томатну пасту і борошно. Перемішайте все. Всипте дрібку цукру і за бажанням перцю.
яловичина в соусі - фото крок 6
6. Влийте 1-2 склянки води.
яловичина в соусі - фото крок 7
7. Після закипання тушкуйте на середньому вогні до повної готовності (м'якості) м'яса.

Схожі рецепти