Яловичина в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Список смачних і ситних страв на кожен день пропоную поповнити цікавим рецептом. Ніжне м'ясо чудово підійде до будь-якого гарніру і овочам. Прекрасний варіант гарячого для всієї родини. Пробуйте!
Хочу поділитися з вами простий ідеєю, як приготувати яловичину в соусі для тих, хто любить нескладні страви. Крім томатної пасти ви можете використовувати домашній соус або свіжі помідори. Набір спецій тут класичний, але при бажанні ви можете додати улюблені приправи і сушені трави, наприклад.
- Яловичина - 400 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
1. Очистіть цибулину і наріжте тонкими півкільцями. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте середніми кубиками.
2. Викладіть м'ясо з цибулею на сковороду (можна одночасно). Додайте трохи рослинного масла і поставте на вогонь.
3. Додайте за смаком сіль.
4. Помішуючи періодично, обсмажуйте на середньому вогні м'ясо до рум'яної скоринки.
5. Додайте на сковороду томатну пасту і борошно. Перемішайте все. Всипте дрібку цукру і за бажанням перцю.
6. Влийте 1-2 склянки води.
7. Після закипання тушкуйте на середньому вогні до повної готовності (м'якості) м'яса.