Рецепт Яловичина в духовці фото

Яловичина в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Часник
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Будь-яке м'ясо, приготоване в духовці, виходить смачним. Не виняток і яловичина. Інша справа, що яловичину потрібно готувати довше свинини, але для досягнення смачного результату часу не шкода.

Опис приготування:

Яловичина в духовці виходить дуже смачною, якщо готувати її довго і при більш низькій температурі, ніж ми звикли. Якщо у вас є непоганий шматочок яловичини, спробуйте приготувати м'ясо за цим рецептом. Воно вийде дуже цікавим на смак, ніжним і соковитим. Я сподіваюся, що цей рецепт в якому розказано, як приготувати яловичину в духовці, вас не розчарує.

  • Яловичина - 1, 5 кілограма
  • Часник - 2 зубчики
  • Лимон - 1 штука
  • Орегано сушений - 2 чайних ложки
  • Кмин - 2 чайних ложки (подрібнений)
  • Сухий часник - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Перець чіпотле - 2 штуки
  • Соус від перцю чіпотле - 2 чайних ложки
  • Бульйон - 1/2 склянки (м'ясної або курячий)
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки
яловичина в духовці - фото крок 1
Будемо використовувати ось такий гарний шматок м'яса.
яловичина в духовці - фото крок 2
Розрізаємо його на 6 шматків, солимо і перчимо з усіх боків.
яловичина в духовці - фото крок 3
Добре розігріємо сковороду з рослинним маслом і викладемо м'ясо.
яловичина в духовці - фото крок 4
І обсмажуємо на сильному вогні з усіх боків до рум'яної скоринки.
яловичина в духовці - фото крок 5
Для соусу до м'яса нам знадобиться ось такий перець. Це гострий копчений перець в соусі. Перш ніж його використовувати, спробуйте його і визначте, скільки вам слід його покласти. Інакше страва може бути надто гострим. Подрібнюємо перець.
яловичина в духовці - фото крок 6
Додамо в подрібнений перець орегано, кмин, сушений часник і подрібнений свіжий, соус з банки з перцем, лимонний сік, оцет. Перемішайте.
яловичина в духовці - фото крок 7
І тепер додаємо бульйон і ще раз добре перемішати. Пробуємо соус і виправляємо по своєму смаку, додаючи свої інгредієнти або спеції.
яловичина в духовці - фото крок 8
Обсмажене м'ясо перекладаємо в форму для духовки і покриваємо соусом-маринадом. Додамо лавровий лист.
яловичина в духовці - фото крок 9
Закриваємо форму кришкою і ставимо в розігріту до 150 градусів духовку на 2 годину. Потім м'ясо перевернемо і відправимо готуватися ще на 1.5 годину.

Схожі рецепти