Рецепт Яловичина в азербайджанському фото

Яловичина в азербайджанському
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу розповісти, як приготувати яловичину по-азербайджанські, - блюдо дуже пікантне, смачне, але при цьому і просте в приготуванні! взагалі, поєднання на рідкість вдале - соковите м'ясо і огірки!

Опис приготування:

Таке ситне і смачне блюдо, як яловичина по-азербайджанські в домашніх умовах робиться легко і просто. Звичайно ж, на звання класичного рецепту яловичини по-азербайджанські цей рецепт не претендує, але все ж - настійно вам рекомендую приготувати саме його! дуже ситне, але при цьому пікантне блюдо виходить! Та й готувати, взагалі-то, просто - більше години приготування у вас не відніме!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Масло рослинне - 100 грам
  • Цибуля - 250 грам
  • Огірки солені - 300 грам
  • Картопля - 800 грам
  • Помідори - 300 грам
  • Томатна паста - 1.5 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Вода - 1 Склянка (або бульйон)
  • Спеції - За смаком
яловичина в азербайджанському - фото крок 1
1. Яловичину обсмажити на олії до апетитної скориночки.
яловичина в азербайджанському - фото крок 2
2. Додамо томатну пасту, борошно і бульйон. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь.
яловичина в азербайджанському - фото крок 3
3. Додамо огірки, часник і обсмажену цибулю.
яловичина в азербайджанському - фото крок 4
4. Тепер додамо картоплю, нарізаний тонкими брусочками, а також подрібнені помідори і зелень. Солимо, перчимо до смаку. Чекаємо готовності картоплі.
яловичина в азербайджанському - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти