Яловичина в азербайджанському
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати яловичину по-азербайджанські, - блюдо дуже пікантне, смачне, але при цьому і просте в приготуванні! взагалі, поєднання на рідкість вдале - соковите м'ясо і огірки!
Таке ситне і смачне блюдо, як яловичина по-азербайджанські в домашніх умовах робиться легко і просто. Звичайно ж, на звання класичного рецепту яловичини по-азербайджанські цей рецепт не претендує, але все ж - настійно вам рекомендую приготувати саме його! дуже ситне, але при цьому пікантне блюдо виходить! Та й готувати, взагалі-то, просто - більше години приготування у вас не відніме!
- Яловичина - 1 кілограм
- Масло рослинне - 100 грам
- Цибуля - 250 грам
- Огірки солені - 300 грам
- Картопля - 800 грам
- Помідори - 300 грам
- Томатна паста - 1.5 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4 зубчики
- Вода - 1 Склянка (або бульйон)
- Спеції - За смаком

1. Яловичину обсмажити на олії до апетитної скориночки.

2. Додамо томатну пасту, борошно і бульйон. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь.

3. Додамо огірки, часник і обсмажену цибулю.

4. Тепер додамо картоплю, нарізаний тонкими брусочками, а також подрібнені помідори і зелень. Солимо, перчимо до смаку. Чекаємо готовності картоплі.

5. Смачного!