Рецепт Яловичина тушкована з цибулею фото

Яловичина тушкована з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Цибуля
Рецепти для схуднення
На обід, На святковий стіл
Гарячі страви

Яловичина тушкована з цибулею - відмінний ситний обід. Готується вона досить швидко. Поки тушкуйте яловичину, зваріть картоплю або рис.

Яловичина тушкована з цибулею добре поєднується з макаронами. Рецепт яловичини тушкованої з цибулею мені повідала подруга, в сім'ї якої люблять саме яловичину і не визнають ніякого іншого м'яса. Я спробувала, дуже смачно! Ситно і поживно. Завдяки томатній пасті яловичина виходить дуже соковитою. Обов'язково приготуйте це блюдо на обід. Ваша сім'я залишиться задоволена.

  • Govяzhьe філе - 600 грам
  • Печериці - 6-8 штук
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Яловичий бульйон - 2 склянки
  • Томатна паста - 150-200 грам
  • Крем - 350 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
яловичина тушкована з цибулею - фото крок 1
Наріжте невеликими тоненькими шматочками яловиче філе.
яловичина тушкована з цибулею - фото крок 2
Приготуйте сковороду з високими стінками. У ній будемо гасити яловичину. Для початку обсмажте кожен шматочок м'яса з кожного боку на оливковій олії.
яловичина тушкована з цибулею - фото крок 3
Коли обсмажити яловичину, залиште її в сковороді і викладіть до неї дрібно рубаний лук.
яловичина тушкована з цибулею - фото крок 4
Дрібно наріжте шампіньйони. Видавіть часник. Коли цибуля обсмажиться до м'якості, викладіть все в сковороду до цибулі і яловичині. Додайте томатної пасти, муки і яловичого бульйону. Тушкуйте. Посоліть і поперчіть за смаком.
яловичина тушкована з цибулею - фото крок 5
Коли всі овочі будуть готові і яловиче філе теж, викладіть сметану. Перешкодьте. Потомити під кришкою ще 7-10 хвилин. Ваша яловичина тушкована з цибулею готова!

Схожі рецепти