Яловичина тушкована з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина тушкована з цибулею - відмінний ситний обід. Готується вона досить швидко. Поки тушкуйте яловичину, зваріть картоплю або рис.
Яловичина тушкована з цибулею добре поєднується з макаронами. Рецепт яловичини тушкованої з цибулею мені повідала подруга, в сім'ї якої люблять саме яловичину і не визнають ніякого іншого м'яса. Я спробувала, дуже смачно! Ситно і поживно. Завдяки томатній пасті яловичина виходить дуже соковитою. Обов'язково приготуйте це блюдо на обід. Ваша сім'я залишиться задоволена.
- Govяzhьe філе - 600 грам
- Печериці - 6-8 штук
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Яловичий бульйон - 2 склянки
- Томатна паста - 150-200 грам
- Крем - 350 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Наріжте невеликими тоненькими шматочками яловиче філе.
Приготуйте сковороду з високими стінками. У ній будемо гасити яловичину. Для початку обсмажте кожен шматочок м'яса з кожного боку на оливковій олії.
Коли обсмажити яловичину, залиште її в сковороді і викладіть до неї дрібно рубаний лук.
Дрібно наріжте шампіньйони. Видавіть часник. Коли цибуля обсмажиться до м'якості, викладіть все в сковороду до цибулі і яловичині. Додайте томатної пасти, муки і яловичого бульйону. Тушкуйте. Посоліть і поперчіть за смаком.
Коли всі овочі будуть готові і яловиче філе теж, викладіть сметану. Перешкодьте. Потомити під кришкою ще 7-10 хвилин. Ваша яловичина тушкована з цибулею готова!