Рецепт Яловичина, тушкована в духовці фото

Яловичина, тушкована в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 50 хв.

Хочете дізнатися, як одним махом приготувати смачну вечерю для всієї родини? Для цього нам потрібно підсмажити яловичину, додати до неї картопля, цибулька і морквину і відправити все гаситися в духовку.

Опис приготування:

Сьогодні я хочу поділитися з вами одним чудовим рецептом і розповісти, як приготувати яловичину, тушковану в духовці. Я вже не раз готувала своїм домашніх вечерю з цього рецепт, і завжди м'ясо з ним виходило дуже соковитим і ніжним. А оскільки ми готуємо його відразу з картоплею, значить, нам не потрібно окремо робити гарнір і витрачати на це зайвий час - зручно, Чи не справедливість. Так що з цим простим рецептом яловичини, тушкованою в духовці, ви без особливих зусиль зробите приголомшливий вечерю для всієї родини.

  • Яловичина - 400-450 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5-1 штуки
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 0, 5 L
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
яловичина, тушкована в духовці - фото крок 1
Для початку ми промиваємо яловичину, витираємо її паперовими рушниками і нарізаємо на порційні шматки. Відбиваємо трохи кожен шматочок і натираємо його з усіх боків сіллю і меленим перцем.
яловичина, тушкована в духовці - фото крок 2
Тепер обсмажуємо яловичину на рослинному маслі до рум'яної скоринки і викладаємо її в форму для запікання.
яловичина, тушкована в духовці - фото крок 3
Далі страхуємо на маслі нарізану цибулю і терту моркву, викладаємо обсмажені овочі на м'ясо.
яловичина, тушкована в духовці - фото крок 4
Наливаємо в форму гарячу кип'ячену воду і відправляємо м'ясо в розігріту до 160 градусів духовку на 40-50 хвилин.
яловичина, тушкована в духовці - фото крок 5
Поки яловичина гаситься, ми чистимо картоплю і нарізаємо його скибочками.
яловичина, тушкована в духовці - фото крок 6
Обсмажуємо картопля на рослинному маслі до рум'яної скоринки.
яловичина, тушкована в духовці - фото крок 7
Коли вийде час приготування м'яса, дістаємо форму з духовки і додаємо картоплю до м'яса, тушкуємо все в духовці ще хвилин 20 при тій же температурі.
яловичина, тушкована в духовці - фото крок 8
Після цього необхідно ще раз отримати форму з духовки і додати в блюдо томатну пасту, сіль і спеції за смаком. Перемішуємо все і запікаємо м'ясо з овочами ще 10-15 хвилин, але вже при 230 градусах.
яловичина, тушкована в духовці - фото крок 9
Ось тепер наш вечеря готова, тому кличте домочадців до столу і приступайте до трапези. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти