Яловичина по-кремлівськи
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина за цим рецептом виходить дуже ніжною з легким вершковим ароматом. Приготувати простіше простого: поклав всі інгредієнти в сотейник і забув на півтори години. Смачно і просто!
Рецепт яловичини по-кремлівськи вже багато років перевірений, тому точно дотримуйтесь всю технологію приготування і кількість інгредієнтів.
- Яловичина - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 130 грам
- Часник - 4 зубчики
- Вода - 1 літр

1. Лук почистіть і наріжте півкільцями.

2. Яловичину помийте і поріжте на шматочки.

3. У сотейник або будь-яку іншу посуд викладіть м'ясо.

4. Викладіть нарізану цибулю і нарізаний часник.

5. Додайте воду.

6. Викладіть зверху шматочки масла.

7. Доведіть до кипіння і тушкуйте близько 1, 5 годин. В кінці посоліть. Смачного!