Рецепт Яловичина по-кремлівськи фото

Яловичина по-кремлівськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Яловичина за цим рецептом виходить дуже ніжною з легким вершковим ароматом. Приготувати простіше простого: поклав всі інгредієнти в сотейник і забув на півтори години. Смачно і просто!

Опис приготування:

Рецепт яловичини по-кремлівськи вже багато років перевірений, тому точно дотримуйтесь всю технологію приготування і кількість інгредієнтів.

  • Яловичина - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершкове масло - 130 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Вода - 1 літр
яловичина по-кремлівськи - фото крок 1
1. Лук почистіть і наріжте півкільцями.
яловичина по-кремлівськи - фото крок 2
2. Яловичину помийте і поріжте на шматочки.
яловичина по-кремлівськи - фото крок 3
3. У сотейник або будь-яку іншу посуд викладіть м'ясо.
яловичина по-кремлівськи - фото крок 4
4. Викладіть нарізану цибулю і нарізаний часник.
яловичина по-кремлівськи - фото крок 5
5. Додайте воду.
яловичина по-кремлівськи - фото крок 6
6. Викладіть зверху шматочки масла.
яловичина по-кремлівськи - фото крок 7
7. Доведіть до кипіння і тушкуйте близько 1, 5 годин. В кінці посоліть. Смачного!

Схожі рецепти