Яловичина по-африканськи
(покроковий рецепт з фото)
Кухня Африки, беручи до уваги Марокко, для мене знаходиться в тумані. Не знаю про неї нічого. Тому з великим задоволенням познайомилася з рецептом гарячого блюда, який мене порадував. Спробуйте!
У таких національних варіантах завжди багато спецій, і йде багато часу на створення такої страви. Якщо ви готові до цього, то прочитайте про те, як приготувати яловичину по-африканськи з тушкованими овочами. До страви найкраще подавати коржі. Ні соусу, ні гарніру окремо робити не треба, мало того, що є спочатку.
- Говяжья грудинка - 2, 5 кілограма
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Болгарський перець - 3 штуки
- Червоний ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Помідор - 420 грам
- Курячий бульйон - 500 мілілітрів
- Часник - 8 зубчиків
- Чебрець сухий мелений - 1 Чайна ложка
- Хрін тертий - 1 Чайна ложка
- Чилі порошок - 1 Чайна ложка
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Імбир мелений - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Каєнський перець - 0, 25 чайних ложки
- Цукор білий - 2 Ст. Ложки
1. З самого початку поставте розігрівати духовку на 160 градусів. Яловичину обсмажте в олії у великій сковороді по 5 хвилин з кожного боку. В цей же час зробіть суміш з кайенского перцю, імбиру, кориці, перець і перець чилі.
2. Потім м'ясо приберіть, а на його місце викладіть дрібно нашатковану білий ріпчаста цибуля і перець. Гасіть овочі 5 хвилин, іноді помішуючи.
3. Потім в сковороду додайте дрібно нарізані помідори, хрін, суміш спецій, цукор, лавровий лист і влийте бульйон. Доведіть соус до кипіння, а потім варіть 5 хвилин.
4. Після цього у жароміцних сковороду або форму влийте масло. Викладіть червоний цибулю кільцями.
5. Тепер викладіть грудинку. Далі влийте овочевий соус і розкладіть цілі зубчики очищеного часнику.
6. Запікайте блюдо 5 годин в духовці при найменшій температурі. Потім наріжте м'ясо на шматки, посипте чебрецем і подавайте. Смачного!