Рецепт Яловичина по-африканськи фото

Яловичина по-африканськи
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви

Кухня Африки, беручи до уваги Марокко, для мене знаходиться в тумані. Не знаю про неї нічого. Тому з великим задоволенням познайомилася з рецептом гарячого блюда, який мене порадував. Спробуйте!

У таких національних варіантах завжди багато спецій, і йде багато часу на створення такої страви. Якщо ви готові до цього, то прочитайте про те, як приготувати яловичину по-африканськи з тушкованими овочами. До страви найкраще подавати коржі. Ні соусу, ні гарніру окремо робити не треба, мало того, що є спочатку.

  • Говяжья грудинка - 2, 5 кілограма
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Червоний ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Помідор - 420 грам
  • Курячий бульйон - 500 мілілітрів
  • Часник - 8 зубчиків
  • Чебрець сухий мелений - 1 Чайна ложка
  • Хрін тертий - 1 Чайна ложка
  • Чилі порошок - 1 Чайна ложка
  • Кориця мелена - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Імбир мелений - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Каєнський перець - 0, 25 чайних ложки
  • Цукор білий - 2 Ст. Ложки
яловичина по-африканськи - фото крок 1
1. З самого початку поставте розігрівати духовку на 160 градусів. Яловичину обсмажте в олії у великій сковороді по 5 хвилин з кожного боку. В цей же час зробіть суміш з кайенского перцю, імбиру, кориці, перець і перець чилі.
яловичина по-африканськи - фото крок 2
2. Потім м'ясо приберіть, а на його місце викладіть дрібно нашатковану білий ріпчаста цибуля і перець. Гасіть овочі 5 хвилин, іноді помішуючи.
яловичина по-африканськи - фото крок 3
3. Потім в сковороду додайте дрібно нарізані помідори, хрін, суміш спецій, цукор, лавровий лист і влийте бульйон. Доведіть соус до кипіння, а потім варіть 5 хвилин.
яловичина по-африканськи - фото крок 4
4. Після цього у жароміцних сковороду або форму влийте масло. Викладіть червоний цибулю кільцями.
яловичина по-африканськи - фото крок 5
5. Тепер викладіть грудинку. Далі влийте овочевий соус і розкладіть цілі зубчики очищеного часнику.
яловичина по-африканськи - фото крок 6
6. Запікайте блюдо 5 годин в духовці при найменшій температурі. Потім наріжте м'ясо на шматки, посипте чебрецем і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти