Яловичина духова
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Духову яловичину можна приготувати по-різному. Хтось запікає довше, хтось менше. Зверніть увагу на цей рецепт приготування яловичини, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим! Спробуйте!
Опис приготування:
Готуємо яловичину духову в домашніх умовах. Вам знадобиться: яловичина, картопля, морква, цибуля ріпчаста, сіль, перець, спеції і масло вершкове для обсмажування м'яса. Набір спецій може бути абсолютно будь-яким. Сподіваюся, у вас не виникне труднощів, хай щастить!
- Яловичина - 1 кілограм
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте необхідні спеції, наприклад: сіль, перець, орегано сухий, перець червоний гострий.
Обваляйте шматок яловичини в спеціях.
Обсмажте яловичину на вершковому маслі до рум'яної скоринки.
Перекладіть яловичину на шматок фольги, навколо кладемо порізану цибулю і моркву.
Закриваємо м'ясо фольгою з усіх боків. Запікаємо 2 годину, температура 180 градусів.
Смачного!