Рецепт Яловичина духова фото

Яловичина духова
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Духову яловичину можна приготувати по-різному. Хтось запікає довше, хтось менше. Зверніть увагу на цей рецепт приготування яловичини, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим! Спробуйте!

Опис приготування:

Готуємо яловичину духову в домашніх умовах. Вам знадобиться: яловичина, картопля, морква, цибуля ріпчаста, сіль, перець, спеції і масло вершкове для обсмажування м'яса. Набір спецій може бути абсолютно будь-яким. Сподіваюся, у вас не виникне труднощів, хай щастить!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Вершкове масло - За смаком
  • Спеції - За смаком
яловичина духова - фото крок 1
Підготуйте необхідні спеції, наприклад: сіль, перець, орегано сухий, перець червоний гострий.
яловичина духова - фото крок 2
Обваляйте шматок яловичини в спеціях.
яловичина духова - фото крок 3
Обсмажте яловичину на вершковому маслі до рум'яної скоринки.
яловичина духова - фото крок 4
Перекладіть яловичину на шматок фольги, навколо кладемо порізану цибулю і моркву.
яловичина духова - фото крок 5
Закриваємо м'ясо фольгою з усіх боків. Запікаємо 2 годину, температура 180 градусів.
яловичина духова - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти