Рецепт Яловичина «Diablo» фото

Яловичина «Diablo»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Яловичина , Говяжа вирізка
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Дуже простий рецепт приготування яловичини. Ви практично нічого не робите, все готується самостійно. Його можна приготувати в мультиварці, медленноварке або в духовці.

Опис приготування:

Блюдо сподобається любителям тушкованого м'яса. Перевага даного рецепта, як приготувати яловичину & ​​quot; Діабло" , в тому, що ви можете поставити його гаситися з ранку, і, прийшовши з роботи, подати готовий вечерю. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Соус"Чилі" - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
яловичина
Яловичину промийте та висушіть. Картопля очистіть і наріжте на 3-4 частини. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
яловичина
З'єднайте борошно, цукор, оцет, соєвий соус, гірчицю і соус чилі. Змастіть соусом м'ясо з усіх боків.
яловичина
Картоплю і цибулю викладіть на дно мультиварки. Полийте рослинним маслом. Зверху на овочеву подушку покладіть м'ясо в соусі, закрийте кришку. Увімкніть режим"Гасіння" з 5 годин. Час приготування залежить від товщини шматка м'яса.
яловичина
Готове м'ясо розберіть на волокна або наріжте на порційні шматочки і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти