Рецепт Яловичина «Diablo» фото

Яловичина «Diablo»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Яловичина, Говяжа вирізка
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дуже простий рецепт приготування яловичини. Ви практично нічого не робите, все готується самостійно. Його можна приготувати в мультиварці, медленноварке або в духовці.

Блюдо сподобається любителям тушкованого м'яса. Перевага даного рецепта, як приготувати яловичину & ​​quot; Діабло", в тому, що ви можете поставити його гаситися з ранку, і, прийшовши з роботи, подати готовий вечерю. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Соус "чилі" - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
яловичина
Яловичину промийте та висушіть. Картопля очистіть і наріжте на 3-4 частини. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
яловичина
З'єднайте борошно, цукор, оцет, соєвий соус, гірчицю і соус чилі. Змастіть соусом м'ясо з усіх боків.
яловичина
Картоплю і цибулю викладіть на дно мультиварки. Полийте рослинним маслом. Зверху на овочеву подушку покладіть м'ясо в соусі, закрийте кришку. Увімкніть режим "гасіння" з 5 годин. Час приготування залежить від товщини шматка м'яса.
яловичина
Готове м'ясо розберіть на волокна або наріжте на порційні шматочки і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти