Яловичина «Diablo»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий рецепт приготування яловичини. Ви практично нічого не робите, все готується самостійно. Його можна приготувати в мультиварці, медленноварке або в духовці.
Блюдо сподобається любителям тушкованого м'яса. Перевага даного рецепта, як приготувати яловичину & quot; Діабло", в тому, що ви можете поставити його гаситися з ранку, і, прийшовши з роботи, подати готовий вечерю. Приємних вам клопоту на кухні!
- Яловичина - 1 кілограм
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Соус "чилі" - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
Яловичину промийте та висушіть. Картопля очистіть і наріжте на 3-4 частини. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
З'єднайте борошно, цукор, оцет, соєвий соус, гірчицю і соус чилі. Змастіть соусом м'ясо з усіх боків.
Картоплю і цибулю викладіть на дно мультиварки. Полийте рослинним маслом. Зверху на овочеву подушку покладіть м'ясо в соусі, закрийте кришку. Увімкніть режим "гасіння" з 5 годин. Час приготування залежить від товщини шматка м'яса.
Готове м'ясо розберіть на волокна або наріжте на порційні шматочки і подавайте до столу. Смачного!