Рецепт Якутська коржик фото

Якутська коржик
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 45 хв.

Відмінна коржик для закусок або перекусу в дорогу за традиційним рецептом прямо з Якутії! Пропоную спробувати приготувати якутську корж на обід або вечерю замість хліба або як гарнір!

Опис приготування:

Подібні коржі можна робити не тільки на суорате, але і на звичайному кефірі. Содадодасть їм пишність, її можна не гасити навіть. Суоратнагадує кисле молоко, так що можете її використовувати і її, теж підійде. Щоб приготувати якутські коржі, також знадобиться вершкове масло і борошна приблизно 3-4 склянки.

  • Смаглявий - 1 Склянка
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 150-200 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 3-4 склянок
якутська коржик - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
якутська коржик - фото крок 2
У миску викладіть масло вершкове, також влийте суорат.
якутська коржик - фото крок 3
Потім влийте ще молоко.
якутська коржик - фото крок 4
Потім додайте сіль і соду.
якутська коржик - фото крок 5
Руками розімніть масло в суорате і молоці.
якутська коржик - фото крок 6
Потім додайте борошна.
якутська коржик - фото крок 7
Все перемішуємо руками. Тісто має бути ніжним і повітряним ...
якутська коржик - фото крок 8
... І не липнути до рук.
якутська коржик - фото крок 9
Деко змастіть маслом рослинним.
якутська коржик - фото крок 10
Сформуйте з тіста коржі розміром з долоню.
якутська коржик - фото крок 11
Товщина коржів повинна бути в районі 1, 5 см. Змастіть їх злегка молоком, проколіть виделкою.
якутська коржик - фото крок 12
Надішліть в розігріту до середньої температури духовку на 20-25 хвилин.
якутська коржик - фото крок 13
Готові якутські коржі можете подавати замість хліба. Смачного!

Схожі рецепти