Якщо курка з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна курочка з найкориснішими грибами - lisichkami, тушковані в сметанному соусі - це блюдо безсумнівно сподобається і дорослим, і дітям. Це як раз той випадок, коли готується страва швидко і просто!
Звичайно, Лісіцкі - дуже корисні і смачні гриби. Але коштують вони зараз дуже дорого. Тому цілком можете замінити їх більш доступними грибами, навіть печерицями!
- Лісіцкі - 400 грам
- Куряча грудка - 250 грам
- Крем - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Вершкове масло - 40-50 грам
- Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
- Кріп - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Чорний мелений перець - - За смаком
1. Курячі грудки помийте, обсушити, наріжте шматочками.
2. Обсмажте з половиною вершкового і рослинного масла.
3. Лісіцкі ДОБРЕ Допомога. Великі наріжте, дрібні залиште цілими.
4. Лук почистіть і наріжте півкільцями.
5. Obzharyte Лисички. Викладіть до курки.
6. Обсмажте цибулю.
7. Додайте до цибулі курку з лисичками, а також масло, що залишилося і посмажте все разом. 8. Потім додайте сметану, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте хвилин 7.
9. Подавайте з кропом. Смачного!