Яєчня з ковбасою і хлібом
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте домашніх прекрасним сніданком. Він нехитрий, але дуже цікавий. Тут в одній страві зібрані відразу всі продукти для сніданку.
Для приготування цієї страви можна взяти як білий, так і чорний сорт хліба. Обидва варіанти по-своєму смачні і гарні. Успіхів!
- Яйця - 4 штуки
- Помідор - 1 штука
- Хліб - 60 грам
- Ковбаса - 100-150 грам (візьміть краківську або будь-яку іншу свинячу)
- Сир твердний - 70 грам
- Вершкове масло - 50 грам (для смаження)
- Сіль, перець - - За смаком
- Часник - 1 штука (зубчик)
Для приготування страви я використовую білий хліб, але можна взяти і чорний. У хліба потрібно зрізати скоринку. Саму м'якоть нарізати на невеликі кубики.
Помідори теж наріжте кубиками. Так само чинимо і з ковбасою. Якщо ви берете краківську (як і я), не забудьте видалити плівку з ковбаси. При обсмажуванні вона стає груба. Їсти таке блюдо буде неприємно.
Помідори теж наріжте кубиками. Так само чинимо і з ковбасою. Якщо ви берете краківську (як і я), не забудьте видалити плівку з ковбаси. При обсмажуванні вона стає груба. Їсти таке блюдо буде неприємно.
На сковороді розтопіть вершкове масло. На ньому обсмажте нарізаний хліб. Натріть на дрібній тертці часник. Додайте його до хліба.
Швидко все обсмажте.
Швидко все обсмажте.
Додати в хліб (в сковороду) помідори і ковбасу. Обсмажте все 5 хвилин.
У сковороду (по одному) vbeyte яйця. Накрийте сковороду кришкою, щоб яйця добре присмажився. Тепер натріть на тертці твердий сир. Посипте кожне яйце сиром, і знову закрийте кришку сковорідки. Сир розплавиться - і можна вимикати.
Блюдо я не солила, мені достатньо солі в сирі.
Блюдо я не солила, мені достатньо солі в сирі.
На порційну тарілочку викладіть готову яєчню з ковбасою і хлібом. Прикрасьте зеленню і подавайте до столу.