Рецепт Яєчний паштет фото

Яєчний паштет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Фуршет
Паштети
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачна і яскрава закуска. Подається охолодженої на тостах, житньому хлібі або в вафельних стаканчиках.

Опис приготування:

Яєчний паштет готуємо за допомогою подрібнювача - комбайна, блендера. Яйця треба попередньо відварити, а овочі обсмажити на маслі до м'якості. Перед подачею паштет відсудите. На стіл подайте з сухариками, крекерами або улюбленим хлібом.

  • Курячі яйця - 2-3 штук (в залежності від розміру)
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершкове масло - 50-70 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Зелень - За смаком (кріп, петрушка)
яєчний паштет - фото крок 1
1. Приготуємо інгредієнти. Яйця відварити до повної готовності, очистимо.
яєчний паштет - фото крок 2
2. Цибулю нарізаємо довільно.
яєчний паштет - фото крок 3
3. Морква трьом на тертці.
яєчний паштет - фото крок 4
4. У мінімальній кількості масло обсмажуємо овочі до готовності.
яєчний паштет - фото крок 5
5. Готово. Зайве масло видаліть.
яєчний паштет - фото крок 6
6. У чашу подрібнювача кладемо яйця, вершкове масло, смажені овочі, часник, зелень, сіль, перець чорний мелений.
яєчний паштет - фото крок 7
7. Подрібнюємо.
яєчний паштет - фото крок 8
8. Готовий паштет відправляємо в холодильник на 1 годину для охолодження. Смачного!

Схожі рецепти