Яєчний паштет
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і яскрава закуска. Подається охолодженої на тостах, житньому хлібі або в вафельних стаканчиках.
Яєчний паштет готуємо за допомогою подрібнювача - комбайна, блендера. Яйця треба попередньо відварити, а овочі обсмажити на маслі до м'якості. Перед подачею паштет відсудите. На стіл подайте з сухариками, крекерами або улюбленим хлібом.
- Курячі яйця - 2-3 штук (в залежності від розміру)
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Вершкове масло - 50-70 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Зелень - За смаком (кріп, петрушка)
1. Приготуємо інгредієнти. Яйця відварити до повної готовності, очистимо.
2. Цибулю нарізаємо довільно.
3. Морква трьом на тертці.
4. У мінімальній кількості масло обсмажуємо овочі до готовності.
5. Готово. Зайве масло видаліть.
6. У чашу подрібнювача кладемо яйця, вершкове масло, смажені овочі, часник, зелень, сіль, перець чорний мелений.
7. Подрібнюємо.
8. Готовий паштет відправляємо в холодильник на 1 годину для охолодження. Смачного!