Яблучний пиріг з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Яблучний пиріг з готового листкового тіста завжди виходить дуже смачним і ароматним. Його можна легко і швидко приготувати на сніданок до чаю або кави. Влаштуйте свято вашим рідним і близьким!
Для пріготволенія яблучного пирога з готового листкового тіста потрібно мінімум зусиль і часу. При цьому він практично не буде відрізнятися від популярного американського пирога. Що з, американці, як ніхто, знають, як приготувати яблучний пиріг з листкового тіста, щоб він був смачніше будь-якого, навіть дуже смачного, торт. Важливу роль відіграє кориця, її поєднання з яблуками в цьому пирозі більш ніж вдале. Яблука бажано використовувати кисло-солодкі або навіть кислі. Трохи цукру - і ідеальна начинка готова!
- Тісто листкове дріжджове - 2 штуки
- Яблука - 3-4 штук
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто розморозити, щоб його легко було розгортати. В ідеалі тісто потрібно розморожувати при кімнатній температурі, але якщо час підтискає, можна покласти його біля включеної конфорки.
З яблук зніміть шкірку, поріжте їх на дрібні кубики.
Посипте сумішшю цукру і кориці, перемішайте і відставте в сторону.
Розкачайте один лист тіста, перекладіть його в форму для випікання, зайве відріжте. Зверху покладіть підготовлені яблука.
Розкачайте другий лист тіста, накрийте їм пиріг. Зверху змастіть збитим яйцем.
Запікайте пиріг 20 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Пиріг з яблуками з листкового тіста готовий. Смачного!