Рецепт Яблучний крісп фото

Яблучний крісп
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яблука , Вівсянка , Крупи , Вершкове масло , Банан
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Якщо вам набридла важка солодка випічка, то у мене для вас є альтернативний рецепт. Може бути, ви зустрічали подібне блюдо, але я пропоную зовсім оригінальне прочитання. Дивіться!

Опис приготування:

Я пропоную вам прочитати про те, як приготувати яблучний крісп з фруктами. Цей десерт досить легкий. В якості основи для тесту беруться вівсяні пластівці, які будуть хрустіти. А ось начинка може бути різноманітна, найкраще, щоб вона мала кислинку. Десерт слід прикрасити збитими вершками або морозивом.

  • Яблуко - 1 штука
  • Банан - 2 штуки
  • Ананас - 300 грам
  • Вишня без кісточок - 150 грам
  • Вершкове масло - 120 грам(50 г - в начинку, 70 г - в тісто)
  • Цукор - 1 Склянка(0, 5 ст - в начинку, 0, 5 ст - в тісто)
  • Вівсяні пластівці - 1 Склянка
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Коричневий цукор - 0, 5 склянки
  • Волоський горіх подрібнений - 0, 5 склянки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 2 чайних ложки(1 немає. L. - в начинку, 1 немає. L. - в тісто)
  • Мускатний горіх - 0, 25 чайних ложки
яблучний крісп - фото крок 1
Банани почистіть. Наріжте м'якоть кружками, а потім ще на половинки.
яблучний крісп - фото крок 2
Ананас і яблука помийте і очистіть. Наріжте фрукти невеликими шматочками.
яблучний крісп - фото крок 3
Розтопити масло для начинки. Змішайте його з нарізаними фруктами, вишнею, цукром і корицею.
яблучний крісп - фото крок 4
Начинку викладіть у форму для запікання.
яблучний крісп - фото крок 5
Для тесту змішайте вівсяні пластівці, обидва види цукру, м'яке масло, волоський і мускатний горіх. Заважайте, поки не вийде крихта.
яблучний крісп - фото крок 6
Покрийте начинку тестом. Розігрійте духовку до 180 градусів.
яблучний крісп - фото крок 7
Випікайте крісп протягом 20-30 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти