Яблучний крісп
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам набридла важка солодка випічка, то у мене для вас є альтернативний рецепт. Може бути, ви зустрічали подібне блюдо, але я пропоную зовсім оригінальне прочитання. Дивіться!
Я пропоную вам прочитати про те, як приготувати яблучний крісп з фруктами. Цей десерт досить легкий. В якості основи для тесту беруться вівсяні пластівці, які будуть хрустіти. А ось начинка може бути різноманітна, найкраще, щоб вона мала кислинку. Десерт слід прикрасити збитими вершками або морозивом.
- Яблуко - 1 штука
- Банан - 2 штуки
- Ананас - 300 грам
- Вишня без кісточок - 150 грам
- Вершкове масло - 120 грам(50 г - в начинку, 70 г - в тісто)
- Цукор - 1 Склянка(0, 5 ст - в начинку, 0, 5 ст - в тісто)
- Вівсяні пластівці - 1 Склянка
- Борошно - 0, 5 склянки
- Коричневий цукор - 0, 5 склянки
- Волоський горіх подрібнений - 0, 5 склянки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 2 чайних ложки(1 немає. L. - в начинку, 1 немає. L. - в тісто)
- Мускатний горіх - 0, 25 чайних ложки
Банани почистіть. Наріжте м'якоть кружками, а потім ще на половинки.
Ананас і яблука помийте і очистіть. Наріжте фрукти невеликими шматочками.
Розтопити масло для начинки. Змішайте його з нарізаними фруктами, вишнею, цукром і корицею.
Начинку викладіть у форму для запікання.
Для тесту змішайте вівсяні пластівці, обидва види цукру, м'яке масло, волоський і мускатний горіх. Заважайте, поки не вийде крихта.
Покрийте начинку тестом. Розігрійте духовку до 180 градусів.
Випікайте крісп протягом 20-30 хвилин. Приємного чаювання!