Рецепт Xuşaf фото

Xuşaf
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня , Єгипетська кухня
Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Полудень
Солодке , Напої , Молочні
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 хв.

Цей ніжний напій з природного солодкістю і чудовою карамельно-вершковим смаком, сподобається всім - від меншого до більшого. Приєднуйтесь!

Опис приготування:

Хушаф це напій єгипетської кухні. Друге його назва «фінікове молоко». Робиться він досить швидко і просто. З мінімуму інгредієнтів виходить ніжний і солодкий десерт, дуже схожий на підтале морозиво. Залежно від розміру фініків напій виходить рідині або гущі, те ж саме стосується і солодощі. Якщо Ви вирішите, що її не вистачає, podslastite на свій смак. Подавати хушаф можна в двох видах. Просто процедив, так напій виходить більш рідким. Або ж пробити блендером і тоді він виходить густим. Пити можна в теплому або холодному вигляді. Зберігати його потрібно в холодильнику. Смачного!

  • Фініки - 20 штук
  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Ванільний цукор - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - За смаком
Xuşaf - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Xuşaf - фото крок 2
Вимийте фініки і видаліть кісточки.
Xuşaf - фото крок 3
Влейте молоко, покладіть сіль.
Xuşaf - фото крок 4
Доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні п'ять хвилин.
Xuşaf - фото крок 5
Зніміть з вогню, додайте ванільний цукор і цукор за смаком.
Xuşaf - фото крок 6
Пробийте блендером до однорідного стану. Остудіть, процідіть і подавайте.
Xuşaf - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти