Рецепт Хачапурі (рецепт тіста) фото

Хачапурі (рецепт тіста)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Борошно , Маргарин
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Чи любите ви сирну випічку? У моїй родині її обожнюють. Особливо часто замовляють домашні хачапурі. Але ж секрет цієї страви не тільки в начинці, але і в хорошій основі. Перевірте самі!

Опис приготування:

Запишіть собі, як приготувати хачапурі, рецепт тесту. Воно підійде для виробів"по-аджарський" , які випікаються в вигляді човників. А в центр кладеться багато сиру і сиру. Тісто готуйте заздалегідь, адже воно на дріжджах і йому необхідно піднятися. Інгредієнти в складі доступні і недорогі.

  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Маргарин - 25 грам
  • Вода кип'ячена - 250 мілілітрів
  • Соняшникова олія - 50 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 0, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
Xacapuri (рецепт тесту) - фото крок 1
У глибокій мисці перемішайте воду з цукром, а потім з дріжджами. Залиште опару на 15 хвилин.
Xacapuri (рецепт тесту) - фото крок 2
В іншому посуді підігрійте соняшникову олію з маргарином до розчинення.
Xacapuri (рецепт тесту) - фото крок 3
Потім до подошедшим дріжджів всипте сіль, борошно і влийте масло. Почніть замішувати тісто.
Xacapuri (рецепт тесту) - фото крок 4
Коли тісто перестане липнути до рук, накрийте його рушником і залиште в теплому місці на 1 час.
Xacapuri (рецепт тесту) - фото крок 5
Готове тісто розділити на 3-4 частини. Кожну розгортайте в квадрат. Все готово!

Схожі рецепти