Вушне
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Сьогодні я розповім вам, як приготувати вушне швидко і просто. Якщо ви подумали, що язик піде про субпродуктах, то сильно помиляєтеся. Це російська юшка, приготована в горщиках.
Опис приготування:
Таке блюдо готується легко і виходить дуже смачним. Воно наваристий і поживне. Подавайте вушне зі свіжою зеленню, коржем і приправою до смаку. Також можете додати до овочів картопля, але його прекрасно може заманити і ріпа. Смачного!
- Яловичий бульйон - 400 мілілітрів
- Бараняча грудинка - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Буряк - 2 штуки
- Топлене масло - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Запашний перець горошком - 3 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
1
Грудинку наріжте невеликими шматочками, а овочі маленькими кубиками.
2
М'ясо обсмажте на олії і складіть в горщик. У тому ж маслі обсмажте овочі і відправте в горщик до м'яса.
3
У горщик додайте перець, сіль, лаврушку і дрібно нарізаний часник. Залийте все гарячим бульйоном і поставте запікати на 2-2, 5 години при температурі 160 градусів.
4
Смачного!