Вівсяне печиво Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)
Вівсяне печиво користується популярністю не тільки у тих, хто стежить за фігурою. Хочете зробити печиво, як популярна телеведуча? розповім вам, як приготувати вівсяне печиво Юлії Висоцької.
Покупне вівсяне печиво викликає у мене печію через наявність в ньому великої кількості консервантів, які допомагають йому довго зберігається. Якщо ви хоча б один раз зробите домашнє вівсяне печиво, то відразу помітите різницю. Можна додати до нього шоколад, сухофрукти, ягоди, горіхи, кокосову стружку і інше.
- Борошно пшеничне - 140 грам
- Вівсяні пластівці - 200 грам
- Вершкове масло - 170 грам
- Пекан - 100 грам
- Коричневий цукор - 100 грам
- Журавлина в'ялена - 80 грам
- Яйця - 1 штука
- Сахара Muskovado - 2 Ст. Ложки
- Ваніль - 15 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. У склянці розмішайте цукор «мусковадо» зі столовою ложкою теплої води. Нарубаєте пекан великими шматками.
2. Вівсяні пластівці змішайте з борошном, горіхами і журавлиною, додайте ваніль, розпушувач і дрібку солі.
3. М'яке вершкове масло збийте в блендері з цукровим піском, Muskovado, цукром і яйцем.
4. Додайте масляну суміш до сухих інгредієнтів і перемішайте.
5. Сформуйте тісто в кого і оберніть його плівкою, відправте в холодильник на півгодини.
6. Через необхідний час дістаньте тісто з холодильника і розкачайте його в товстий пласт. Кільцем чи формою виріжте фігурки.
7. Викладіть печиво на деко з пергаментом.
8. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин. Смачного!