Випічка з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Якщо любите сир і часто його використовуєте в своїх страви, тоді вам сподобається рецепт, як приготувати випічку з сиру. Можна використовувати будь-який вид: твердий, вершковий, плавлений, «Фета», «Бринза» та ін.
Сьогодні зробимо індійські Самос з начинкою з сиру «Фета» і шпинату. Начинку загортаю в тісто «Філо», можна використовувати листкове або інші види тесту. Можна використовувати будь-який сир для начинки, а шпинат замінити петрушкою, кінзою або іншими видами зелені. Подавайте Самос відразу після приготування, можна з соусом або без.
- Шпинат - 1 пучок
- Фета - 120 грам
- Часник - 2 зубчики
- Braai - 1/4 пучка
- Чилі зелений - 2 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Filo - 2 штуки (листи тесту)
1. Вимийте і наріжте дрібно шпинат, Kinzu. Викладіть все в миску, додайте подрібнений часник, чилі і сир.
2. Гарненько перемішайте всі складові ложкою.
3. Тісто «Філо» розріжте невеликими прямокутниками, викладіть на пергамент.
4. У центр помістіть невелику кількість начинки (1 ложку).
5. Два краю зберіть в центр у формі конверта, подверніте залишилися краю до центру.
6. На фользі розкладіть пиріжки, змастіть кожен оливковою олією.
7. Надішліть в розігрітий до 200 градусів духовку на півгодини. Подавайте їх відразу або трохи остудіть.