Випічка на рослинній олії
(покроковий рецепт з фото)
Прості інгредієнти і мінімум часу - і ось на вашому столі найсмачніше і хрустке печиво. Воно відмінно підійде в якості перекусу або на полуденок дітям. Ідеально поєднується з кавою або молоком.
Хочете дізнатися, як приготувати випічку на рослинній олії? Тоді уважно прочитайте цей рецепт. Подібний набір продуктів є під рукою практично у будь-якої господині, тому ви завжди зможете швидко приготувати солодкий десерт.
- Вівсяні пластівці - 100 грам
- Рослинна олія - 100 грам
- Цукор - 160 грам
- Жовток - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Вівсяні пластівці висипте в блендер і перемолу на максимальній швидкості дві-три хвилини, щоб вийшла вівсяне борошно. Краще брати пластівці "геркулес", а не швидкого приготування, так як в перших більше вітамінів і клітковини.
Додайте в отриману вівсяну муку рослинне масло, розпушувач, цукор і жовток. Знову збийте всі інгредієнти в блендері, щоб вийшло м'яке тісто.
Скачайте з тіста невеликі кульки. Викладіть їх на деко, попередньо застелений папером для випікання. Папір потрібна, щоб печиво не прилипло до листу, так як в ньому дуже високий вміст цукру, який буде карамелізуватися в процесі запікання.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Поставте туди кульки. На ваших очах вони почнуть розповзатися, перетворюючись в печиво. Через п'ятнадцять хвилин готову випічку можна діставати і подавати до столу.