Випічка на пиві
(покроковий рецепт з фото)
Як не дивно, випічка, приготована на основі пива, виходить дуже смачною. Найчастіше на пивному тісті готують: печиво, рогалики, коржі для тортів і т.Д. Просто і апетитно!
Це класичний рецепт приготування випічки на пиві. Тісто виходить дуже хорошим, нагадує листкове. Випічку можна робити як солодку, так і солону. Що стосується форми печива: тут можна експериментувати, як душа забажає! вдалого приготування!
- Пиво - 50 грам
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки

Розтопити вершкове масло, додайте пиво і просіяне з сіллю борошно.

Замісити м'яке тісто, щоб не липнуло до рук. Загорніть його в харчову плівку і помістіть в холодильник на 1 час.

Розкачайте тісто в прямокутник. Зверху посипте цукром і пройдіться качалкою ще кілька разів, щоб цукор проник в тісто.

За допомогою будь-формочки вирізаємо фігурки з тіста. Викладаємо їх на деко, застелений папером для випічки. Випікаємо печиво в духовці 15 хвилин, температура 180 градусів. Індикатор готовності - легка рум'яність з жовтуватим відтінком.

Смачного!