Рецепт Випічка на пиві фото

Випічка на пиві
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Молочні продукти, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Печиво

Як не дивно, випічка, приготована на основі пива, виходить дуже смачною. Найчастіше на пивному тісті готують: печиво, рогалики, коржі для тортів і т.Д. Просто і апетитно!

Це класичний рецепт приготування випічки на пиві. Тісто виходить дуже хорошим, нагадує листкове. Випічку можна робити як солодку, так і солону. Що стосується форми печива: тут можна експериментувати, як душа забажає! вдалого приготування!

  • Пиво - 50 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
випічка на пиві - фото крок 1
Розтопити вершкове масло, додайте пиво і просіяне з сіллю борошно.
випічка на пиві - фото крок 2
Замісити м'яке тісто, щоб не липнуло до рук. Загорніть його в харчову плівку і помістіть в холодильник на 1 час.
випічка на пиві - фото крок 3
Розкачайте тісто в прямокутник. Зверху посипте цукром і пройдіться качалкою ще кілька разів, щоб цукор проник в тісто.
випічка на пиві - фото крок 4
За допомогою будь-формочки вирізаємо фігурки з тіста. Викладаємо їх на деко, застелений папером для випічки. Випікаємо печиво в духовці 15 хвилин, температура 180 градусів. Індикатор готовності - легка рум'яність з жовтуватим відтінком.
випічка на пиві - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти