Рецепт Випічка на пиві фото

Випічка на пиві
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як не дивно, випічка, приготована на основі пива, виходить дуже смачною. Найчастіше на пивному тісті готують: печиво, рогалики, коржі для тортів і т.Д. Просто і апетитно!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування випічки на пиві. Тісто виходить дуже хорошим, нагадує листкове. Випічку можна робити як солодку, так і солону. Що стосується форми печива: тут можна експериментувати, як душа забажає! вдалого приготування!

  • Пиво - 50 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
випічка на пиві - фото крок 1
Розтопити вершкове масло, додайте пиво і просіяне з сіллю борошно.
випічка на пиві - фото крок 2
Замісити м'яке тісто, щоб не липнуло до рук. Загорніть його в харчову плівку і помістіть в холодильник на 1 час.
випічка на пиві - фото крок 3
Розкачайте тісто в прямокутник. Зверху посипте цукром і пройдіться качалкою ще кілька разів, щоб цукор проник в тісто.
випічка на пиві - фото крок 4
За допомогою будь-формочки вирізаємо фігурки з тіста. Викладаємо їх на деко, застелений папером для випічки. Випікаємо печиво в духовці 15 хвилин, температура 180 градусів. Індикатор готовності - легка рум'яність з жовтуватим відтінком.
випічка на пиві - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти