Відварені курячі грудки
(покроковий рецепт з фото)
Існує стереотип, що правильне харчування це обов'язково не смачно і цим складно наїстися. Правильне харчування теж може бути дуже смачним і поживним! Тільки потрібно вміти його готувати.
Сьогодні пропоную вам рецепт, як приготувати відварні курячі грудки смачно і просто. Така варена курка ідеально підійде як на обід, так і на вечерю. Подавайте її з легким салатом зі шпинату або відвареної броколі, щоб звести вживання вуглеводів до мінімуму.
- Куряче філе - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Перецьь чилі - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Майоран - 1 Чайна ложка
- Суміш трав - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
Куряче філе добре очистіть і вимийте. Зробіть невеликі надрізи.
Налийте воду в каструлю і закип'ятити її. Опустіть грудки в воду.
Налийте воду в каструлю і закип'ятити її. Опустіть грудки в воду.
2
Додайте в каструлю всі спеції. Потім очистіть і наріжте півкільцями цибулю, відправте в каструлю з філе.
3
Потім очистіть часник і дрібно нарубати або пропустіть через прес, додайте до м'яса.
4
Очистіть моркву, наріжте півкільцями і також додайте до м'яса.
5
Готуйте близько 30 хвилин. Після закінчення часу злийте воду і подавайте відварну грудку з легким салатом або вареними овочами.
6
Смачного!