Рецепт Відварені котлети фото

Відварені котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для тих, кому протипоказано смажене, пропоную рецепт відварених котлет. Такі котлети варяться в соусі і подаються з будь-яким гарніром.

Опис приготування:

Відварені котлети в чудовому соусі на основі молока і овочів приготувати дуже просто і швидко. М'ясо може бути будь-яким на ваш смак і наявності. Але якщо ви дотримуєтеся правильного харчування, то краще підійде курка або індичка. На гарнір приготуйте гречану кашу, картопляне пюре або макарони.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Булка біла - 100 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Соняшникова олія - 20 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
відварені котлети - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
відварені котлети - фото крок 2
Куряче філе помийте. Одну цибулину очистіть, помийте. Білу булку або батон залийте холодною кип'яченою водою і через 5-7 хвилин відіжміть. Пропустіть через м'ясорубку філе, булку і цибулю.
відварені котлети - фото крок 3
Посоліть і поперчіть фарш за смаком. Перемішайте.
відварені котлети - фото крок 4
Цибулю і моркву очистіть, помийте. Викладіть в сковороду з рафінованим соняшниковою олією.
відварені котлети - фото крок 5
Гасіть лук з морквою, поки він не стане прозорим.
відварені котлети - фото крок 6
Додайте молоко, су сіль за смаком.
відварені котлети - фото крок 7
З приготованого фаршу сформуйте довгасті котлети і викладіть в сковороду з соусом.
відварені котлети - фото крок 8
Накрийте кришкою і варіть котлети на невеликому вогні 20-25 хвилин.
відварені котлети - фото крок 9
Відварені котлети готові. Можна подавати з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти