Відварені котлети
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, кому протипоказано смажене, пропоную рецепт відварених котлет. Такі котлети варяться в соусі і подаються з будь-яким гарніром.
Відварені котлети в чудовому соусі на основі молока і овочів приготувати дуже просто і швидко. М'ясо може бути будь-яким на ваш смак і наявності. Але якщо ви дотримуєтеся правильного харчування, то краще підійде курка або індичка. На гарнір приготуйте гречану кашу, картопляне пюре або макарони.
- Куряче філе - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Булка біла - 100 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Куряче філе помийте. Одну цибулину очистіть, помийте. Білу булку або батон залийте холодною кип'яченою водою і через 5-7 хвилин відіжміть. Пропустіть через м'ясорубку філе, булку і цибулю.
Посоліть і поперчіть фарш за смаком. Перемішайте.
Цибулю і моркву очистіть, помийте. Викладіть в сковороду з рафінованим соняшниковою олією.
Гасіть лук з морквою, поки він не стане прозорим.
Додайте молоко, су сіль за смаком.
З приготованого фаршу сформуйте довгасті котлети і викладіть в сковороду з соусом.
Накрийте кришкою і варіть котлети на невеликому вогні 20-25 хвилин.
Відварені котлети готові. Можна подавати з будь-яким гарніром.