Відварені сирі креветки
(покроковий рецепт з фото)
Відварені креветки готуються дуже швидко! Якщо їх переварити, то можна відразу викидати, тому у недосвідчених "товаришів" їх приготування викликає легкий страх. Але у нас вийде все як треба!
Відварені сирі креветки готуються за кілька хвилин. На мою рецептом вода, в якій вони будуть варитися дуже ароматна через набору спецій. Тому, як тільки спливуть креветки, відразу знімайте їх з вогню і дайте постояти і увібрати аромат спецій. Потім обдайте їх холодною водою, щоб змити спеції і легше чистити. Усе, відварні креветки можна подавати! Готові креветки непрозорі і дуже ніжні. Успіхів і приємного апетиту! !
- Креветки - 700 грам
- Лимон - 1/2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Лавровий лист - 4 штуки
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Гвоздика - 7-10 штук
- Перець горошок - 4 штуки
Підготуйте продукти.
У каструлю налити води, додати спеції.
Додати нарізаний лимон.
Додайте сіль, перець.
Коли вода закипить додайте креветки.
Як тільки креветки спливуть, зніміть каструлю з плити. Дайте креветок побути в воді 10 хвилин.
Обдайте креветки водою і подавайте.