Відбивні зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Дуже часто готую відбивні зі свинини або курячого м'яса. Блюдо універсальне, тому як його можна подати з будь-яким гарніром або салатом. Розповідаю, як приготувати відбивні зі свинини.
Можна використовувати ошийок, лопатку або наднирник, менше підходить задня частина, тому як вона жорсткувата. Свинячі відбивні можна запекти в духовці або на сковороді. Їх можна просто обсмажити або протушкувати у вершковому соусі. Відбивні до столу подають гарячими, вони добре поєднуються з кашею, картоплею або пастою.
- Сіль, перець - За смаком
- Свинина - 4-6 скибочок
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Каєнський перець - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком
1
Свинину відбийте з кожного боку трохи, так м'ясо буде м'якшим. З двох сторін натріть шматочки сіллю, чорним меленим перцем.
2
У миску викладіть борошно і кайенский перець, змішайте. Кожен шматочок з двох сторін обваляйте в борошняної суміші.
3
Розігрійте сковороду з сумішшю соняшникової та вершкового масла. Викладіть відбивні і обсмажуйте з кожного боку по 3-4 хвилини до рум'яної скоринки.
4
Подавайте свинячі відбивні гарячими з будь-яким гарніром. Смачного!