Рецепт Відбивні зі свинини фото

Відбивні зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На святковий стіл, Новий рік
Гарячі страви, Відбивні

Дуже часто готую відбивні зі свинини або курячого м'яса. Блюдо універсальне, тому як його можна подати з будь-яким гарніром або салатом. Розповідаю, як приготувати відбивні зі свинини.

Можна використовувати ошийок, лопатку або наднирник, менше підходить задня частина, тому як вона жорсткувата. Свинячі відбивні можна запекти в духовці або на сковороді. Їх можна просто обсмажити або протушкувати у вершковому соусі. Відбивні до столу подають гарячими, вони добре поєднуються з кашею, картоплею або пастою.

  • Сіль, перець - За смаком
  • Свинина - 4-6 скибочок
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Каєнський перець - За смаком
  • Соняшникова олія - За смаком
1
Свинину відбийте з кожного боку трохи, так м'ясо буде м'якшим. З двох сторін натріть шматочки сіллю, чорним меленим перцем.
2
У миску викладіть борошно і кайенский перець, змішайте. Кожен шматочок з двох сторін обваляйте в борошняної суміші.
3
Розігрійте сковороду з сумішшю соняшникової та вершкового масла. Викладіть відбивні і обсмажуйте з кожного боку по 3-4 хвилини до рум'яної скоринки.
4
Подавайте свинячі відбивні гарячими з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти