Рецепт Відбивні зі свинини фото

Відбивні зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Дуже часто готую відбивні зі свинини або курячого м'яса. Блюдо універсальне, тому як його можна подати з будь-яким гарніром або салатом. Розповідаю, як приготувати відбивні зі свинини.

Опис приготування:

Можна використовувати ошийок, лопатку або наднирник, менше підходить задня частина, тому як вона жорсткувата. Свинячі відбивні можна запекти в духовці або на сковороді. Їх можна просто обсмажити або протушкувати у вершковому соусі. Відбивні до столу подають гарячими, вони добре поєднуються з кашею, картоплею або пастою.

  • Сіль, перець - За смаком
  • Свинина - 4-6 скибочок
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Каєнський перець - За смаком
  • Соняшникова олія - За смаком
1
Свинину відбийте з кожного боку трохи, так м'ясо буде м'якшим. З двох сторін натріть шматочки сіллю, чорним меленим перцем.
2
У миску викладіть борошно і кайенский перець, змішайте. Кожен шматочок з двох сторін обваляйте в борошняної суміші.
3
Розігрійте сковороду з сумішшю соняшникової та вершкового масла. Викладіть відбивні і обсмажуйте з кожного боку по 3-4 хвилини до рум'яної скоринки.
4
Подавайте свинячі відбивні гарячими з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти