Рецепт Відбивні з печінки фото

Відбивні з печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Печінка , Яловича печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Що ви зазвичай готуєте з печінки? Піджарку з цибулею і сметаною? печінкові котлети? Спробуйте простий рецепт відбивних з печінки - це смачне і гарне блюдо напевно вам сподобається!

Опис приготування:

Ну, може бути для урочистого ювілейного застілля відбивні з печінки відмовляться простуваті, але для спільного сімейного вечері недільного вечора вони цілком підійдуть. Та й в будні ви можете себе порадувати цими соковитими ароматними відбивними, адже їх можна спорудити досить швидко, "на швидку руку" .

Для того, щоб швидко приготувати відбивні з печінки, не розморожувати головний інгредієнт, а вірніше необхідно розморозити не до кінця, так щоб печінка була ще досить твердою. Нарізати і відбити її в цьому випадку буде набагато простіше, і рецепт приготування відбивних з печінки не доставить вам ніяких турбот.

  • Печінка яловича - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 0, 5-1 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
відбивні з печінки - фото крок 1
Печінка потрібно помити, обсушити і очистити від плівки. Наріжте її шматками товщиною приблизно 1 сантиметр, сіль і poperčite.
відбивні з печінки - фото крок 2
Щоб відбити печінку, скористаємося харчовою плівкою - укладемо шматки печінки між двома шарами, перенесемо на обробну дошку і легенько відіб'ємо молотком по обидва боки.
Потім плівку акуратно знімемо і викинемо, а печінку перекладемо в миску. Цим способом ви також можете відбивати м'ясо і птицю, але саме приготування відбивних з печінки наочно ілюструє всі його переваги - без плівки робоче місце було б далеко не таким чистим; ).
відбивні з печінки - фото крок 3
Одну тарілку наповнимо борошном, в інший зіб'ємо яйце.
відбивні з печінки - фото крок 4
Тепер кожну відбивну обваляти в борошні.
відбивні з печінки - фото крок 5
Потім в яйці.
відбивні з печінки - фото крок 6
І знову в борошні.
відбивні з печінки - фото крок 7
Укладемо в сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажити з двох сторін під кришкою на середньому вогні до золотисто-рум'яного кольору. Відбивні не повинні почорніти, але і залишитися сирими - теж. Перевіряйте їх готовність виделкою - якщо при наколюванні виділяється досить багато прозорого соку без ознак крові, значить відбивна в ідеальному стані:).
відбивні з печінки - фото крок 8
Подавайте відбивні з печінки з картопляним пюре, відвареним рисом, макаронами або кашею. Втім, вони хороші як в гарячому, так і в холодному вигляді - наприклад, поверх шматочки житнього хліба, змащеного сметаною і посипаного дрібно посічений часником; ).

Схожі рецепти