Рецепт Відбивні в клярі фото

Відбивні в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

М'ясні відбивні можна зробити з курки, індички, свинини або яловичини. Їх подають гарячими з кашею, картоплею, овочами або макаронами. Розповідаю про те, як приготувати відбивні в клярі. Смачно!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування відрізняється тим, що в кляр додаю вустерширський соус (можна соєвий). Відбивні можна приготувати заздалегідь, а перед подачею на стіл розігріти на сковороді або в мікрохвильовій печі. Їх можна взяти з собою на роботу і з'їсти з шматочком хліба.

  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Паприка - 1 щіпка
  • Яйця - 1 штука
  • Вустерширський соус - 1-2 чайних ложок
  • Свинина - 4 штуки
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1
У миску викладіть борошно, додайте сіль, панірувальні сухарі, чорний мелений перець і паприку. В іншу миску вбийте яйця і вустерширський соус, перемішайте.
2
Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Кожен шматочок свинини вимийте і висушіть серветками, відбийте молоточком.
3
Занурте м'ясо спершу в яйця, потім в суміш сухих інгредієнтів. Викладіть відбивні на розігріту поверхню.
4
Обсмажуйте м'ясо на середній температурі до золотистої скоринки, потім переверніть і накрийте кришкою, смажте до готовності.
5
Перекладіть м'ясо на тарілку і подавайте з гарніром на вибір. Смачного!

Схожі рецепти