Відбивні в клярі
(покроковий рецепт з фото)
М'ясні відбивні можна зробити з курки, індички, свинини або яловичини. Їх подають гарячими з кашею, картоплею, овочами або макаронами. Розповідаю про те, як приготувати відбивні в клярі. Смачно!
Цей рецепт приготування відрізняється тим, що в кляр додаю вустерширський соус (можна соєвий). Відбивні можна приготувати заздалегідь, а перед подачею на стіл розігріти на сковороді або в мікрохвильовій печі. Їх можна взяти з собою на роботу і з'їсти з шматочком хліба.
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Паприка - 1 щіпка
- Яйця - 1 штука
- Вустерширський соус - 1-2 чайних ложок
- Свинина - 4 штуки
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1
У миску викладіть борошно, додайте сіль, панірувальні сухарі, чорний мелений перець і паприку. В іншу миску вбийте яйця і вустерширський соус, перемішайте.
2
Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Кожен шматочок свинини вимийте і висушіть серветками, відбийте молоточком.
3
Занурте м'ясо спершу в яйця, потім в суміш сухих інгредієнтів. Викладіть відбивні на розігріту поверхню.
4
Обсмажуйте м'ясо на середній температурі до золотистої скоринки, потім переверніть і накрийте кришкою, смажте до готовності.
5
Перекладіть м'ясо на тарілку і подавайте з гарніром на вибір. Смачного!