Рецепт Відбивні рубані фото

Відбивні рубані
(покроковий рецепт з фото)

Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви , Страви в паніровці , Відбивні
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відбивні рубані в домашніх умовах краще готувати з курячого філе з додаванням зелені, сметани, яйця і гірчиці. Кілька столових ложок борошна - і котлетки можна обсмажувати. Їх смак - приголомшливий!

Опис приготування:

До таких рубаним відбивних гарнір не потрібний (свіжі овочі можуть, звичайно, скласти компанію). Крім цього, їх можна сміливо взяти з собою або приготувати на вечерю на швидку руку. Відбивні рубані зі сметаною, гірчицею і зеленню створюють прекрасний кулінарний тандем смаку.

  • Куряче філе - 600 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 100 грам
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 50 грам
відбивні рубані - фото крок 1
1. Продукти для приготування цієї страви - найпростіші. Нарізаємо дрібними кубиками куряче філе і складаємо його в глибоку ємність. Додаємо сіль і спеції.
відбивні рубані - фото крок 2
2. Забиваємо 2 яйця, вводимо сметану і гірчицю.
відбивні рубані - фото крок 3
3. Засипаємо дрібно нарізану зелень і муку.
відбивні рубані - фото крок 4
4. Змішуємо всі інгредієнти. Маса повинна вийти однорідною. Якщо буде рідкісна - додайте ще трохи борошна. Відправляємо смажитися на розпечену сковороду з рослинним маслом.
відбивні рубані - фото крок 5
5. Готуються такі відбивні рубані вельми швидко, тому вони можуть стати чудовою альтернативою вечері на швидку руку.

Схожі рецепти