Відбивні рубані
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні рубані в домашніх умовах краще готувати з курячого філе з додаванням зелені, сметани, яйця і гірчиці. Кілька столових ложок борошна - і котлетки можна обсмажувати. Їх смак - приголомшливий!
До таких рубаним відбивних гарнір не потрібний (свіжі овочі можуть, звичайно, скласти компанію). Крім цього, їх можна сміливо взяти з собою або приготувати на вечерю на швидку руку. Відбивні рубані зі сметаною, гірчицею і зеленню створюють прекрасний кулінарний тандем смаку.
- Куряче філе - 600 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 100 грам
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - 50 грам
1. Продукти для приготування цієї страви - найпростіші. Нарізаємо дрібними кубиками куряче філе і складаємо його в глибоку ємність. Додаємо сіль і спеції.
2. Забиваємо 2 яйця, вводимо сметану і гірчицю.
3. Засипаємо дрібно нарізану зелень і муку.
4. Змішуємо всі інгредієнти. Маса повинна вийти однорідною. Якщо буде рідкісна - додайте ще трохи борошна. Відправляємо смажитися на розпечену сковороду з рослинним маслом.
5. Готуються такі відбивні рубані вельми швидко, тому вони можуть стати чудовою альтернативою вечері на швидку руку.