Рецепт Вершкова Карамель фото

Вершкова Карамель
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Карамель
Вагітним і годуючим
Для дітей , На сніданок , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 64
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Рецепт приготування вершкової карамелі своїми руками з кукурудзяної патоки і згущеного молока, який порадує всіх ласунів вашого будинку.

Опис приготування:

Даний рецепт домашніх карамельних цукерок дозволить вам своїми руками створити десерт-прикраса як святкового столу, так і буденного, прикрасивши останній ароматними солодощами власного приготування.

  • Цукру-піску - 1 Склянка
  • Кукурудзяної патоки - 1 Склянка
  • Вершкового масла або маргарину - 230 грам
  • Згущеного молока - 1 Склянка
  • Ванільного екстракту - 1 Чайна ложка
вершкова Карамель - фото крок 1
1. Укласти на 8-ми дюйязик квадратну форму фольгу і змастити маслом; відкласти.
вершкова Карамель - фото крок 2
2. У великій каструлі змішати цукор, кукурудзяну патоку і масло. Довести суміш до кипіння на середньому вогні, постійно помішуючи. Дати суміші трохи покипіти протягом 4 хвилин без розмішування.
вершкова Карамель - фото крок 3
3. Зняти каструлю з вогню і додати згущене молоко, продовжуючи помішувати. Повернути каструлю на вогонь, попередньо зробивши його маленьким. Готувати суміш поки термометр не покаже 114 ° С(238° F) (стан м'якого желе), безперервно помішувати.
вершкова Карамель - фото крок 4
4. Зняти каструлю з вогню і додати ваніль. Швидко вилити в підготовлену форму. Дати повністю охолонути.
вершкова Карамель - фото крок 5
5. Витягнути остигнула карамель з форми. Зняти фольгу і порізати на шматочки.
вершкова Карамель - фото крок 6
6. Загорнути кожен в прозорий або кольоровий целофан або вощений папір, закрутивши кінчики, запечатуючи чудовий десерт.
вершкова Карамель - фото крок 7
7. Подавати на блюді або тарілці, можна також взяти домашню карамель з собою як подарунок друзям.

Схожі рецепти