Вермішель фунчоза
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
З китайської локшиною фунчозой існує чимало рецептів. На батьківщині цього продукту її додають в найрізноманітніші страви, як в гарячі, так і в холодні. Подавати її можна з овочами, куркою або рибою.
Опис приготування:
Фунчоза - це відмінний варіант, щоб урізноманітнити ваше меню. З неї можна приготувати багато смачних і корисних страв. Ця локшина дуже живильна і легка, тому її часто додають в салати і супи. Також фунчоза ідеально поєднується з морепродуктами. Щоб дізнатися, як приготувати вермішель фунчоза, прочитайте цей рецепт.
- Funčoza - 100 грам
- Кабачки - 200 грам
- Морква - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
- Зелень, сіль, цукор, спеції - За смаком
Закип'ятіть воду і залийте нею фунчозу. Накрийте посуд кришкою і дайте їй постояти п'ять-сім хвилин. Ця локшина готується дуже швидко, тому її навіть немає необхідності варити.
Кабачки вимийте, обсушити паперовими рушниками і обріжте у них кінчики з обох сторін. Наріжте їх на тертці для корейської моркви так, щоб вийшли довгі смужки.
Моркву очистіть і вимийте. Наріжте її на такі ж смужки, як і кабачки. Складіть овочі в глибоку миску.
Цибулю очистіть від лушпиння і вимийте. Наріжте його тоненькими півкільцями. Потім викладіть цибулю до інших овочів. Ви можете використовувати будь-який лук, але краще брати білий, salatnyi.
З фунчози злийте рідину і додайте її в миску. Також викладіть туди пропущений через прес часник і рубану зелень. Влийте оцет, рослинна олія, додайте сіль, цукор і спеції.
Всі інгредієнти ретельно перемішайте і дайте їм настоятися протягом години. Подавайте локшину в якості закуски або замість салату.