Рецепт Вермішель фунчоза фото

Вермішель фунчоза
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Морква , Кабачок , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

З китайської локшиною фунчозой існує чимало рецептів. На батьківщині цього продукту її додають в найрізноманітніші страви, як в гарячі, так і в холодні. Подавати її можна з овочами, куркою або рибою.

Опис приготування:

Фунчоза - це відмінний варіант, щоб урізноманітнити ваше меню. З неї можна приготувати багато смачних і корисних страв. Ця локшина дуже живильна і легка, тому її часто додають в салати і супи. Також фунчоза ідеально поєднується з морепродуктами. Щоб дізнатися, як приготувати вермішель фунчоза, прочитайте цей рецепт.

  • Funčoza - 100 грам
  • Кабачки - 200 грам
  • Морква - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
  • Зелень, сіль, цукор, спеції - За смаком
вермішель фунчоза - фото крок 1
Закип'ятіть воду і залийте нею фунчозу. Накрийте посуд кришкою і дайте їй постояти п'ять-сім хвилин. Ця локшина готується дуже швидко, тому її навіть немає необхідності варити.
вермішель фунчоза - фото крок 2
Кабачки вимийте, обсушити паперовими рушниками і обріжте у них кінчики з обох сторін. Наріжте їх на тертці для корейської моркви так, щоб вийшли довгі смужки.
вермішель фунчоза - фото крок 3
Моркву очистіть і вимийте. Наріжте її на такі ж смужки, як і кабачки. Складіть овочі в глибоку миску.
вермішель фунчоза - фото крок 4
Цибулю очистіть від лушпиння і вимийте. Наріжте його тоненькими півкільцями. Потім викладіть цибулю до інших овочів. Ви можете використовувати будь-який лук, але краще брати білий, salatnyi.
вермішель фунчоза - фото крок 5
З фунчози злийте рідину і додайте її в миску. Також викладіть туди пропущений через прес часник і рубану зелень. Влийте оцет, рослинна олія, додайте сіль, цукор і спеції.
вермішель фунчоза - фото крок 6
Всі інгредієнти ретельно перемішайте і дайте їм настоятися протягом години. Подавайте локшину в якості закуски або замість салату.

Схожі рецепти