Вареники з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Взагалі, хоч наш народ і любить м'ясо, особисто мені здається, що найсмачніше вареники виходять саме з ягодами і овочами. Я вам пропоную простий рецепт вареників з кабачками і капустою! смачно!
Перед вами - пісний рецепт приготування вареників з кабачками. Звичайно, тісто виходить трохи жорсткіше звичайного, тут адже воно більше пельменное: ні яєць, ні молочних продуктів ми не додаємо. Але за рахунок того, що сама начинка виходить незвичайно соковита і смачна страва виходить першокласним!
- Вода - 500 мілілітрів
- Борошно - 700 грам
- Капуста - 400 грам
- Кабачок - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
1. З води, борошна і солі замісити тісто. Може знадобитися борошна і більше, і менше, так само як і води. Тісто має вийде гладке. Відправимо його в холодильник. А капусту, кабачок і цибулю подрібнити, обсмажити на маслі до м'якості і остудити.
2. Тісто розгортаємо в тонкий шар, вирізаємо склянкою кружечки. По центру розміщуємо начинку, zashtipиvaem кінець. Відваримо в окропі 4 хвилини після спливання.
3. Смачного!