Рецепт Вареники з кабачками фото

Вареники з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви, Вареники

Взагалі, хоч наш народ і любить м'ясо, особисто мені здається, що найсмачніше вареники виходять саме з ягодами і овочами. Я вам пропоную простий рецепт вареників з кабачками і капустою! смачно!

Перед вами - пісний рецепт приготування вареників з кабачками. Звичайно, тісто виходить трохи жорсткіше звичайного, тут адже воно більше пельменное: ні яєць, ні молочних продуктів ми не додаємо. Але за рахунок того, що сама начинка виходить незвичайно соковита і смачна страва виходить першокласним!

  • Вода - 500 мілілітрів
  • Борошно - 700 грам
  • Капуста - 400 грам
  • Кабачок - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - 1 За смаком
вареники з кабачками - фото крок 1
1. З води, борошна і солі замісити тісто. Може знадобитися борошна і більше, і менше, так само як і води. Тісто має вийде гладке. Відправимо його в холодильник. А капусту, кабачок і цибулю подрібнити, обсмажити на маслі до м'якості і остудити.
вареники з кабачками - фото крок 2
2. Тісто розгортаємо в тонкий шар, вирізаємо склянкою кружечки. По центру розміщуємо начинку, zashtipиvaem кінець. Відваримо в окропі 4 хвилини після спливання.
вареники з кабачками - фото крок 3
3. Смачного!

Схожі рецепти