Узбецький плов в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви роздумуєте, як приготувати узбецький плов в мультиварці, вам допоможе цей простий і доступний рецепт з покроковими фотографіями. Улюблена страва без зайвого клопоту - це реально!
Прихильники традиційного приготування, можливо, взагалі не порахують це блюдо пловом - сказав нам, наша жаровні, ні апетитного запаху димку! - але для сучасних міських умов цей рецепт приготування узбецького плову в мультиварці цілком підходить. Особливо, якщо вам пощастить купити рис сорту девзіра - найвідоміший з усіх сортів узбецького рису. Саме цей великий, довгий. Немов припорошений рожевої пудрою рис найкраще підходить для приготування узбецького плову. Спробуйте, не пошкодуєте!
Однак, якщо девзіра вам знайти не вдасться - скористайтеся будь-яким іншим довгозерний рисом: сортів басматі, жасмин і т.Д.. Головне, щоб м'ясо було не надто пісним і настрій хорошим - тоді узбецький плов в мультиварці неодмінно вийде!
- Баранина - 500 грам
- Мал - 1, 5 склянки
- Морква - 3-4 штук
- Цибуля - 1-2 штук
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (зіра, шафран, куркума, барбарис і т.Д. )