Рецепт Uygurskie страви фото

Uygurskie страви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Пропоную вашій увазі чудовий рецепт уйгурських мантів з фото. Ця страва неймовірно смачне, соковите з великою кількістю начинки і тоненьким тістом.

Опис приготування:

1. Почнемо рецепт приготування уйгурських мантів з тіста. Яйце необхідно збити з дрібкою солі. Додати воду і поступово всипати борошно. Тісто має вийти щільним, але м'яким і еластичним. Готове тісто потрібно відкласти на час, а хвилин через 25 знову гарненько обмять.

2. Поки тісто"відпочиває" можна зробити начинку. М'ясо потрібно вимити, просушити і акуратно подрібнити ножем. Шматочки повинні бути маленькими, але пропускати м'ясо через м'ясорубку не варто - смак буде зовсім іншим. Дрібно порубати також Курдючей жир.

3. Цибулини очистити і подрібнити ножем. При бажанні цибулю можна подрібнити блендером, якщо не подобаються шматочки цибулі в готовій страві.

4. З'єднати в мисочці м'ясо, жир і цибулю. Вимити і просушити свіжу зелень (бажано, щоб була кінза), подрібнити і додати в начинку.

5. Все ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком.

6. Тісто розрізати на невеликі шматочки, кожен з яких розкачати в тоненький гурток.

7. На середину викласти начинку, а потім щільно защипи краю.

8. Чашу мантоварки або звичайної пароварки змастити маслом і викласти туди манти.

9. Час приготування - близько 35-40 хвилин. Потім уйгурские манти в домашніх умовах можна подавати до столу. При бажанні доповнити їх можна бульйоном з зеленню і ароматними спеціями.

  • Борошно - 500-600 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • М'ясо - 1 кілограм (баранина і яловичина)
  • Жир курдючний - 100 грам
  • Цибулина - 5-6 штук
  • Зелень - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Почнемо рецепт приготування уйгурських мантів з тіста. Яйце необхідно збити з дрібкою солі. Додати воду і поступово всипати борошно. Тісто має вийти щільним, але м'яким і еластичним. Готове тісто потрібно відкласти на час, а хвилин через 25 знову гарненько обмять.

2. Поки тісто"відпочиває" можна зробити начинку. М'ясо потрібно вимити, просушити і акуратно подрібнити ножем. Шматочки повинні бути маленькими, але пропускати м'ясо через м'ясорубку не варто - смак буде зовсім іншим. Дрібно порубати також Курдючей жир.

3. Цибулини очистити і подрібнити ножем. При бажанні цибулю можна подрібнити блендером, якщо не подобаються шматочки цибулі в готовій страві.

4. З'єднати в мисочці м'ясо, жир і цибулю. Вимити і просушити свіжу зелень (бажано, щоб була кінза), подрібнити і додати в начинку.

5. Все ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком.

6. Тісто розрізати на невеликі шматочки, кожен з яких розкачати в тоненький гурток.

7. На середину викласти начинку, а потім щільно защипи краю.

8. Чашу мантоварки або звичайної пароварки змастити маслом і викласти туди манти.

9. Час приготування - близько 35-40 хвилин. Потім уйгурские манти в домашніх умовах можна подавати до столу. При бажанні доповнити їх можна бульйоном з зеленню і ароматними спеціями.

Схожі рецепти