Угорський гуляш зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Кожен угорець знає, як приготувати гуляш. Тепер про це дізнаєтеся і ви. Все досить просто, з приготуванням страви у вас не виникне жодних труднощів. Головне - уважно вивчіть рецепт.
Смачний угорський гуляш приготувати можна за допомогою багатьох рецептів, адже у кожної господині він свій. Я пропоную вам ось такий рецепт приготування цієї страви. Цей варіант угорського гуляшу зі свинини злегка спрощений, але на смакових якостях страви це жодним чином не відбивається. Гуляш вийде дуже ароматним і смачним, повірте. Сподіваюся, що саме цей рецепт приготування угорського гуляшу зі свинини стане у вашій родині одним з улюблених. На гарнір зваріть рис, гречку чи картоплю. Подайте салат зі свіжих овочів, і ваш обід буде дуже смачним.
- Свинина - 1, 2-1, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки (краще різного кольору)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Паприка сушена - 3 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
- Бульйон - 4 склянки (овочевий або м'ясний, можна просто воду)
- Кмин або вибирає - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки
У товстостінній сковороді розігріваємо половину від загальної кількості масла.
М'якоть свинини нарізаємо на невеликі кубики і в 3-4 прийому обсмажуємо до легкої рум'яної скоринки.
Коли остання партія м'яса обжарится, викладаємо на сковороду все м'ясо і додаємо до нього масло, що залишилося, нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю і паприку. Обсмажуємо на досить великому вогні хвилин 5-6. Весь час перемішуємо.
Потім додаємо подрібнений часник і кмин або зиру. Рекомендую кмин або зиру потерти в руках, так ця спеція стане ароматні.
Додаємо до м'яса з цибулею томатну пасту і яблучний оцет, помішувати і обсмажуємо приблизно 1 хвилину.
Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо кубиками. Відправляємо перець в сковороду, солимо і перчимо.
Наливаємо до м'яса з овочами бульйон. Рідина повинна повністю покрити м'ясо. Якщо 4 склянок мало, додайте ще.
Доводимо гуляш до кипіння.
Потім зменшуємо вогонь під гуляшем і накриваємо його кришкою. Готуємо до тих пір, поки м'ясо не стане м'яким. За часом це займе приблизно годину або трохи більше.