Угорський гуляш по чігішварске

Угорський гуляш по чігішварске
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Коли я готую цей гуляш, в кухні витають такі апетитні запахи!... Вся справа в тому, що яловичина за цим рецептом гаситься в темному пиві. Гуляш - справжнє зимове блюдо: ситне, гостре і зігріваючий!

опис приготування:

Для гуляшу яловичину необхідно очистити від плівок і жив, нарізати на шматочки і добре обсмажити на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Тоді після гасіння воно стане ніжним. У чому секрет і як приготувати угорський гуляш по-чігішварске, запитаєте ви? Всі подробиці покажу нижче, в покроковому рецепті.

  • яловичина— 1 кілограм
  • Сало— 100 грам
  • пиво темне— 500 мілілітрів
  • Цибуля— 2 штуки
  • кмин— 1 Чайна ложка(мелений)
  • Перець болгарський— 2 штуки
  • перець пекучий— 1 штука
  • соус томатний— 100 мілілітрів
  • часник— 2 зубчики(великий)
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
Угорський гуляш по чігішварске - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти. м'ясо промийте, обсушити, наріжте на шматочки по 1 см. Сало наріжте брусочками. Овочі помийте і очистіть.

Угорський гуляш по чігішварске - фото крок 2 У розігрітій глибокій сковороді витопити жир з сала і приберіть шкварки.

Угорський гуляш по чігішварске - фото крок 3 Цибуля наріжте півкільцями, з болгарського перцю видаліть серцевину і насіння, наріжте на квадратики. На останньому жиру обсмажити цибулю до прозорості. Додайте мелений тмин, шматочки перцю і томатний соус. Гасіть протягом 5 хвилин.

Угорський гуляш по чігішварске - фото крок 4 На розігрітій сковороді розігрійте олію. Шматочки яловичини обсмажте до рум'яної скоринки і помістіть в каструлю з товстим дном. Додайте туди тушковані овочі, подрібнений часник, гострий перець. Влийте темне пиво і поставте на середній вогонь, доведіть до кипіння. Гасіть до м'якості м'яса на повільному вогні протягом 1 годину. Додати сіль за смаком.

Угорський гуляш по чігішварске - фото крок 5 Подавайте з келихом хорошого пива! Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Бограч (угорський гуляш по-закарпатськи)

Бограч (угорський гуляш по-закарпатськи)

загул — одне з відомих страв угорської кухні і в кожній країні його готують по-різному, згідно з традиціями. Ось і в Закарпатті трохи змінили традиційний рецепт, хочете приготувати? опис приготування: Ця страва відноситься скоріше до густих супів, хоча ми звикли подавати гуляш на друге. Дуже с...

читати далі
Гуляш угорський з яловичини

Гуляш угорський з яловичини

Гуляш з яловичини придумали в Угорщині. Ця страва там неймовірно популярне. Воно являє собою щось середнє між звичним для нас супом і м'ясним гуляшем. Блюдо виходить наваристим. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати гуляш угорський з яловичини, то просто прочитайте цей рецепт. Він...

читати далі
Класичний Угорський гуляш

Класичний Угорський гуляш

Якщо ви хочете ситно і смачно нагодувати свою сім'ю, то обов'язково приготуйте угорський гуляш. Це просте і гостре спекотне обов'язково сподобається чоловікам, так як придумали його угорські пастухи. опис приготування: Перед вами рецепт, як приготувати класичний угорський гуляш. Угорський гуля...

читати далі
Справжній угорський гуляш

Справжній угорський гуляш

Аромат від приготування цієї страви розійдеться по всій квартирі. Вам сподобається рецепт цей рецепт, обіцяю! Він смачний, ситний і дуже поживний. те, що потрібно на вечерю! опис приготування: Готую страву з яловичини і овочів (картопля, селера, цибуля). Гуляш подають як самостійну страву з юш...

читати далі
Угорський гуляш зі свинини

Угорський гуляш зі свинини

Кожен угорець знає, як приготувати гуляш. Тепер про це дізнаєтеся і ви. Все досить просто, з приготуванням страви у вас не виникне жодних труднощів. Головне - уважно вивчіть рецепт. опис приготування: Смачний угорський гуляш приготувати можна за допомогою багатьох рецептів, адже у кожної госпо...

читати далі