Рецепт Угорський гуляш по чігішварске фото

Угорський гуляш по чігішварске
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Яловичина , Говяжа вирізка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гостре
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Коли я готую цей гуляш, в кухні витають такі апетитні запахи! ... Вся справа в тому, що яловичина за цим рецептом гаситься в темному пиві. Гуляш - справжнє зимове блюдо: ситне, гостре і зігріваючий!

Опис приготування:

Для гуляшу яловичину необхідно очистити від плівок і жив, нарізати на шматочки і добре обсмажити на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Тоді після гасіння воно стане ніжним. У чому секрет і як приготувати угорський гуляш по-чігішварске, запитаєте ви? Всі подробиці покажу нижче, в покроковому рецепті.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Сало - 100 грам
  • Пиво темне - 500 мілілітрів
  • Цибуля - 2 штуки
  • Кмин - 1 Чайна ложка (мелений)
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Перець пекучий - 1 штука
  • Соус томатний - 100 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики (великий)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
угорський гуляш по чігішварске - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. М'ясо промийте, обсушити, наріжте на шматочки по 1 см. Сало наріжте брусочками. Овочі помийте і очистіть.
угорський гуляш по чігішварске - фото крок 2
У розігрітій глибокій сковороді витопити жир з сала і приберіть шкварки.
угорський гуляш по чігішварске - фото крок 3
Цибуля наріжте півкільцями, з болгарського перцю видаліть серцевину і насіння, наріжте на квадратики. На останньому жиру обсмажити цибулю до прозорості. Додайте мелений тмин, шматочки перцю і томатний соус. Гасіть протягом 5 хвилин.
угорський гуляш по чігішварске - фото крок 4
На розігрітій сковороді розігрійте олію. Шматочки яловичини обсмажте до рум'яної скоринки і помістіть в каструлю з товстим дном. Додайте туди тушковані овочі, подрібнений часник, гострий перець. Влийте темне пиво і поставте на середній вогонь, доведіть до кипіння. Гасіть до м'якості м'яса на повільному вогні протягом 1 годину. Додати сіль за смаком.
угорський гуляш по чігішварске - фото крок 5
Подавайте з келихом хорошого пива! Смачного!

Схожі рецепти