Рецепт Тушковані сморчки фото

Тушковані сморчки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Сморчки
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Які вони - тушковані сморчки в домашніх умовах? Багато хто не знає, як готувати цей гриб і який він смачний в сметанному соусі. Ось я і пропоную поекспериментувати і приготувати це чудове блюдо.

Опис приготування:

Неймовірно смачні тушковані сморчки в домашніх умовах виходять саме за цим рецептом. Дуже раджу всім тим, хто любить гриби. Їх смак в поєднанні зі сметанним соусом справді незабутній!

  • Зморшки - 700 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Крем - 200 грам (або вершки )
  • Сіль і перець - За смаком
тушковані сморчки - фото крок 1
1. Продуктів для приготування цієї страви потрібно мінімум. Замість сметани можна взяти і вершки.
тушковані сморчки - фото крок 2
2. Замочіть гриби на деякий час, після чого ретельно їх помийте кілька разів. Тепер їх можна відварити в підсоленій воді близько години.
тушковані сморчки - фото крок 3
3. Після цього відправте сморчки на сковороду смажитися, додаючи в процесі цибулю. В середньому на це йде близько 30 хвилин.
тушковані сморчки - фото крок 4
4. В кінці вливаємо вершки і тушкуємо ще близько 30 хвилин на повільному вогні. Перед подачею посипте гриби зеленню, щоб доповнити і посилити їх смак.
тушковані сморчки - фото крок 5
5. Подавати їх можна самостійно або з гарніром. Найкраще підійде картопляне пюре.

Схожі рецепти