Тушковані сморчки
(покроковий рецепт з фото)
Які вони - тушковані сморчки в домашніх умовах? Багато хто не знає, як готувати цей гриб і який він смачний в сметанному соусі. Ось я і пропоную поекспериментувати і приготувати це чудове блюдо.
Неймовірно смачні тушковані сморчки в домашніх умовах виходять саме за цим рецептом. Дуже раджу всім тим, хто любить гриби. Їх смак в поєднанні зі сметанним соусом справді незабутній!
- Зморшки - 700 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Крем - 200 грам (або вершки )
- Сіль і перець - За смаком
1. Продуктів для приготування цієї страви потрібно мінімум. Замість сметани можна взяти і вершки.
2. Замочіть гриби на деякий час, після чого ретельно їх помийте кілька разів. Тепер їх можна відварити в підсоленій воді близько години.
3. Після цього відправте сморчки на сковороду смажитися, додаючи в процесі цибулю. В середньому на це йде близько 30 хвилин.
4. В кінці вливаємо вершки і тушкуємо ще близько 30 хвилин на повільному вогні. Перед подачею посипте гриби зеленню, щоб доповнити і посилити їх смак.
5. Подавати їх можна самостійно або з гарніром. Найкраще підійде картопляне пюре.