Тушковані курячі грудки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Тушковані курячі грудки - просте, ситне блюдо, яке у нас в родині користується величезною любов'ю і популярністю! Курячі грудки поєднуються з овочами і будь-якими гарнірами, приготуйте і переконайтеся самі!
Опис приготування:
До вашої уваги - класичний рецепт приготування тушкованих курячих грудок. Обробляємо курку (моєму, сушарка, знімні кістки) і нарізаємо кубиками. Змішуємо з майонезом і маринуємо півгодини в холодильнику. Після чого тушкуємо курочку зі сметаною, сіллю і перцем на сухій сковороді. На гарнір я віддаю перевагу відварений рис. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Крем - 200 грам
- Майонез - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком
Грудку промийте і відокремте м'ясо від кістки, потім поріжте м'ясо кубиками.
Змішайте курку з майонезом.
Ретельно все перемішавши, залишаємо маринуватися в холодильнику 30 хвилин.
Розігріваємо суху сковороду і викладаємо на неї замариновану курку.
Помішуючи, tusim 15-20 хвилин.
В кінці додаємо сметану, сіль і перець. Перемішуємо і готуємо ще кілька хвилин.
Подаємо з будь-яким гарніром, наприклад з рисом. Смачного!