Рецепт Тушковані курячі грудки фото

Тушковані курячі грудки
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тушковані курячі грудки - просте, ситне блюдо, яке у нас в родині користується величезною любов'ю і популярністю! Курячі грудки поєднуються з овочами і будь-якими гарнірами, приготуйте і переконайтеся самі!

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування тушкованих курячих грудок. Обробляємо курку (моєму, сушарка, знімні кістки) і нарізаємо кубиками. Змішуємо з майонезом і маринуємо півгодини в холодильнику. Після чого тушкуємо курочку зі сметаною, сіллю і перцем на сухій сковороді. На гарнір я віддаю перевагу відварений рис. Хай щастить!

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Крем - 200 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Сіль і перець - За смаком
тушковані курячі грудки - фото крок 1
Грудку промийте і відокремте м'ясо від кістки, потім поріжте м'ясо кубиками.
тушковані курячі грудки - фото крок 2
Змішайте курку з майонезом.
тушковані курячі грудки - фото крок 3
Ретельно все перемішавши, залишаємо маринуватися в холодильнику 30 хвилин.
тушковані курячі грудки - фото крок 4
Розігріваємо суху сковороду і викладаємо на неї замариновану курку.
тушковані курячі грудки - фото крок 5
Помішуючи, tusim 15-20 хвилин.
тушковані курячі грудки - фото крок 6
В кінці додаємо сметану, сіль і перець. Перемішуємо і готуємо ще кілька хвилин.
тушковані курячі грудки - фото крок 7
Подаємо з будь-яким гарніром, наприклад з рисом. Смачного!

Схожі рецепти