Тушковані курячі грудки
(покроковий рецепт з фото)
Тушковані курячі грудки - просте, ситне блюдо, яке у нас в родині користується величезною любов'ю і популярністю! Курячі грудки поєднуються з овочами і будь-якими гарнірами, приготуйте і переконайтеся самі!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування тушкованих курячих грудок. Обробляємо курку (моєму, сушарка, знімні кістки) і нарізаємо кубиками. Змішуємо з майонезом і маринуємо півгодини в холодильнику. Після чого тушкуємо курочку зі сметаною, сіллю і перцем на сухій сковороді. На гарнір я віддаю перевагу відварений рис. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Крем - 200 грам
- Майонез - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком

Грудку промийте і відокремте м'ясо від кістки, потім поріжте м'ясо кубиками.

Змішайте курку з майонезом.

Ретельно все перемішавши, залишаємо маринуватися в холодильнику 30 хвилин.

Розігріваємо суху сковороду і викладаємо на неї замариновану курку.

Помішуючи, tusim 15-20 хвилин.

В кінці додаємо сметану, сіль і перець. Перемішуємо і готуємо ще кілька хвилин.

Подаємо з будь-яким гарніром, наприклад з рисом. Смачного!