Тушкована картопля з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати картоплю з м'ясом - найоптимальніший варіант для ситної вечері. У моїй родині дуже люблять тушкована картопля. Хочу розповісти рецепт, як приготувати тушковану картоплю з м'ясом.
Така картопелька стане фаворитом на вашому столі. Вона виходить м'яка і ароматна, а м'ясо - дуже соковите. Тепер навіть дітки не відмовляться добре поїсти. А чоловіки після трудового дня із задоволенням ситно повечеряють таким блюдом.
- Картопля - 10 штук
- Яловичина - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Вода - 4 склянки
- Лавровий лист, сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1
Поріжте м'ясо кубиками і злегка обсмажте його на сковороді з рослинним маслом.
2
Поріжте цибулю і відправте його до м'яса на сковороду.
3
Морква поріжте соломкою і додайте в сковороду. Туди ж киньте лавровий лист, сіль і перець.
4
В окремій ємності томатну пасту розчиніть у воді. Влийте в м'ясо.
5
Картопля поріжте кубиками і також додайте до м'яса. Гасіть на маленькому вогні під кришкою до готовності (годину 1, 5).
6
Смачного!