Тушкована капуста з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте тушковану капусту з шинкою - вийде ситне блюдо для всієї родини. А головне - готується воно швидко і просто! Беріть на замітку!
Для приготування смачного обіду вам знадобиться лише капуста і шинка. Відмінне рішення, щоб ситно нагодувати вашу родину. Завдяки шинці капуста набуває чарівний аромат і ніхто не зможе встояти перед таким блюдом.
- Капуста - 500 грам (білокачанна)
- Шинка - 180-200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Капусту наріжте смужками, а морквину натріть на тертці.
Наріжте смужками лук і шинку.
Обсмажте на олії цибулю і моркву до м'якості - приблизно 2-3 хвилини.
Додайте капусту.
Пасеруйте овочі з капустою пару хвилин, потім зменшіть потужність, прикрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні 15 хвилин. Якщо хочете, щоб капуста вийшла більш м'якою, влийте пару ложок води. Без води капуста вийде більш хрусткою. Періодично помішуйте.
Додайте до капусти шинку, перемішайте і тушкуйте все разом ще 5-7 хвилин. Додайте сіль і перець за смаком.
Готову страву можна відразу подавати до столу. Смачного!